Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 18.04.2024, 21:55



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Лютий » 6 » Національна збірна Латвії: представляємо суперника
18:20
Національна збірна Латвії: представляємо суперника

Екскурс в історію

Одного погляду на історію взаємовідносин нашої збірної з латвійською достатньо аби зрозуміти, що сьогодні нашій команді буде дуже непросто. З 15 проведених поєдинків нашій команді вдалося виграти лише два. Але й ці перемоги мають свої «але». Перемога у Кельні (4:2) за логікою не віщувала Латвії нічого поганого. Латвійцям достатньо було не програти свій матч з різницею у 3 шайби аби продовжити боротьбу за медалі. Своє завдання на гру прибалтійці виконали, проте їх підвела квола збірна США, яка несподівано відібрала очки у команди Швеції і залишила Латвію за межами чільної дванадцятки.

Друга перемога українців над своїм сьогоднішнім суперником відбулась на грудневому етапі Єврохокей челлендж 2003 року. До столиці України тодішній тренер латвійців Курт Ліндстрем привіз такий склад, що прибалтійці програли не лише національній збірній України (7:10), а й нашій другій збірній (5:2).

Зате в офіційних поєдинках перевага латвійців була беззаперечною. Варто сказати, що останній раз наша команда засмучувала голкіперів збірної Латвії аж 19 грудня 2004 року. З тих пір команди провели ще три зустрічі, які закінчились із загальним рахунком 12:0 на користь команди Олега Знарокса.


Справи сьогодення

От саме це й може зіграти нам на руку. Латвійські журналісти, вболівальники, фахівці та, можливо, самі хокеїсти аж занадто впевнені у легкій перемозі «червоних» над «синьо-жовтими». Підкреслимо, саме у легкій перемозі. Нічого дивного у цьому немає, адже за останні шість років латвійці перемагали (за виключенням конфузу 2003 року) нашу команду дуже впевнено, як кажуть, без варіантів. Розслабленості господарям льоду має додати ейфорія від надзвичайно вдалого третього періоду у вчорашньому поєдинку з Угорщиною.

На іншого сподівайся, а сам…

Всі вищеперераховані моменти можливої недооцінки можуть зіграти на руку українцям. Але це не головне. Для того аби перемогти сьогоднішнього суперника нашій команді мало сподіватись на розслабленість господарів. Потрібно самим грати краще, ніж суперник, набагато краще. Враховуючи суддівський фактор, який нам точно на руку не зіграє, підопічні Олександра Сеуканда мають бути на голову сильнішими за суперників.

Це буде складно, надзвичайно складно. Але з іншого боку сьогодні ми граємо не проти Швеції чи Росії, тож шанси на успіх є. І не такі вже вони й мізерні як може здатися на перший погляд.



www.fhu.com.ua
Категорія: Хокей | Переглядів: 995 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024