Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 08:25



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Лютий » 12 » ФК «Буковина» розпочинає підготовку до сезону (МБ)
17:47
ФК «Буковина» розпочинає підготовку до сезону (МБ)


Днями чернівецька «Буковина» (друга ліга, група «А») розпочинає підготовку до весняної частини першості. Як повідомив головний тренер команди Віктор МГЛИНЕЦЬ, у команді залишилося 14 футболістів, найстаршому з яких, Михайлові Рябому, – 25 років. «Буковину» залишили нападники Максим Ілюк, Юрій Максименко і капітан команди Сергій Гамаль. На тренерську роботу перейшов граючий тренер, воротар Павло Сиротін.
Поповнять команду сім-вісім місцевих вихованців. Це хлопці 1990-1991 років народження, деякі з них уже тренувалися з «Буковиною».
Щодо змін у тренерському складі, то до роботи залучатиметься, ймовірно, екс-наставник «Буковини» Валерій Богуславський, повідомив президент клубу Василь Федорюк. Валерій Богуславський нещодавно склав іспити з ліцензування тренерів і отримав диплом, що надає право працювати навіть у європейських клубах.
З клубів групи «А» другої ліги вже тренуються дві білоцерківські команди – «Рось» та «Арсенал». Решта ще й не розпочинали занять, а існування деяких взагалі під питанням. У другій лізі тепер, як вважає Віктор Мглинець, не буде гарних матеріальних умов.Уже зараз подейкують, що можуть знятися з турніру «Нафком» (Бровари), «Нива» (Вінниця), «Оболонь-2» (Київ), «Поділля-Хмельницький» і навіть лідер – черкаський «Дніпро». Що ж до «Буковини», то команда гратиме у будь-якому випадку. Адже вже перераховано 80 відсотків суми за участь у змаганнях. Але який буде рівень забезпечення клубу?
– Сьогодні команда практично залишилася без спонсора, – каже президент «Буковини» Василь ФЕДОРЮК. – Адже фірма «АМГ АГРО» покинула нас із заборгованістю із зарплати та преміальних. Завдяки продажу Максима Ілюка до донецького «Шахтаря» вдалося погасити борги. Тепер сподіваємося на підтримку обласної та міської влади. Та зустрітися з керівниками Чернівців і області наразі не вдається.
Після відпустки футболісти мають відбути медичний огляд і розпочати тренування. Команда займатиметься, вочевидь, на полі комплексу «Олімпія», якщо їй дозволять там тренування бодай раз на день. Проблем із пошуком спаринг-партнерів не буде. Принаймні вже зараз Вікторові Мглинцю телефонують колеги з «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «Енергетика» (Бурштин), інших клубів і пропонують зіграти товариські матчі.
Нагадаємо, що наразі «Буковина» з 29 очками перебуває на 7 місці турнірної таблиці: 9 перемог, 2 нічиї та 8 поразок. Після зимової перерви 2-го квітня чернівчани мають зіграти у матчі 22-го туру на виїзді з лідером – черкаським «Дніпром».

Сергій КУКУРУДЗ, "МБ"

Категорія: Футбол | Переглядів: 997 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024