Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaСр, 24.04.2024, 07:28



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Лютий » 20 » Чернівчанин Сергій Машенцев: " Українська збірна виграла один бал у чотириразових чемпіонів світу – латишів"
10:19
Чернівчанин Сергій Машенцев: " Українська збірна виграла один бал у чотириразових чемпіонів світу – латишів"

У національному парку неподалік польського міста Аугустов відбувся шостий чемпіонат світу з риболовного спорту з підльодного лову на мормишку. У змаганнях взяли участь колективи з України, США, Швеції, Фінляндії, Литви, Естонії, Білорусі, Польщі, Болгарії.

Представник Чернівців Сергій Машенцев у складі збірної України здобув чемпіонське звання. Разом із Сергієм у збірній виступали кияни  Дмитро Корзенков, Сергій Байталоха, представники Рівного Іван Щевич, Богдан Дем’янчук, а також Олексій Зайко (Дніпропетровськ). На другому місці опинися латиші, а на третьому – росіяни.

Сьогодні на зустрічі з представниками буковинських ЗМІ герой світового чемпіонату Сергій Машенцев зазначив: «Раніше збірну Україну формували не за спортивним принципом. А ось зараз у нашу команду потрапили найсильніші. У збірну відбирали за рейтингом змагань, які відбулися за останні два роки. Я зумів пробитися у збірну нашої держави. Українська команда призових місць ніколи не займала. Коли першого дня змагань ми посіли друге командне місце, то нас стали поважати. І все ж, ніхто не вірив, що Україна переможе. У другому турі українська збірна виграла один бал у чотириразових чемпіонів світу – латишів. Наш тренер Віталій Левченко зумів створити чудовий колектив, який досяг вагомого успіху.

Окремо хочеться сказати про водоймище, яке надали нам для змагань поляки. На жаль, в Україні таких водоймищ немає. Там водиться будь – яка риба – форель, лосось… Поляки дуже бережливо ставляться до природи. Під час змагань до берега озера підходили кози, олені. А для того, щоби зігнати з дороги лисицю, треба просигналити тричі" .

За словами Сергія Машенцева, зимовий вид лову – це один із найбільш динамічних видів. «Ми звикли бачите те, що п’яний рибак сидить над лункою. У спорті далеко не так. Необхідно ідеально знати водоймище, поведінку риб. Це наробляться роками. Одного разу на березі сидів польський рибак. Він не міг спіймати на своєму водоймищі рибу. За 15 хвилин збірна України наловила йому відро риби. Під час змагань треба пробігти не один десяток кілометрів. Учасники змагань метаються з одного кінця зони в інший. Після етапу стояти на ногах неможливо», - зауважив Сергій.

Олексій МАМЧУК, "БукІнфо"

Фото Георгія Мазурашу

Категорія: Інші Види | Переглядів: 984 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024