Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaВт, 23.04.2024, 12:22



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Лютий » 23 » Чернівецька "Буковина" поступилася першоліговому "Енергетику"
15:32
Чернівецька "Буковина" поступилася першоліговому "Енергетику"

Учора на засніженому полі в Ленківцях чернівецька «Буковина» зіграла контрольний поєдинок із колективом першої вітчизняної ліги «Енергетик» (Бурштин). Цікаво, що клуб з Івано – Франківської області тренує Михайло Савка, який у 1986 році виступав у «Буковині».

У першому таймі гравці обох команд забити не змогли. Хоча вихованець чернівецького футболу Ігор Мігалатюк (пограв у «Буковині», одеському «Чорноморці», ФК «Вінниця", івано – франківському «Спартаку», чернігівській «Десні») небезпечно пробивав по воротах «Буковини». Голкіпер чернівчан Юрій Бахтіяров зреагував на удар Мігалатюка.

Щодо другого тайму, то у ньому домінували футболісти з Бурштину. Перший гол у зустрічі забив Ігор Калапач, який скористався передачею Андрія Чернова. Після цього підопічні Віктора Мглинця могли зрівняти результат. Однак, пробиваючи по воротах суперника, буковинець Валерій Блажко влучив у штангу. Мав також можливість відзначитися ще один гравець чернівчан - Максим Клочко. Удару Максима забракло влучності

За 22 хвилини до завершення зустрічі вдруге ворота «Буковини» вразив Володимир Рудницький. У ролі асистента знову виступив Андрій Чернов. До фінального свистка арбітра чернівчани пропустили ще двічі. Відзначилися Вадим Гуменюк і Геннадій Паращій, які вийшли на заміну. У підсумку чернівецька команда поступилися з рахунком 0:4.

З минулорічного складу «Буковини» на поле вийшли: Юрій Бахтіяров, Петро Климус, Олександр Маковійчук, Олег Керчу, Олександр Тодорович, Олександр Темерівський, Валерій Блажко, Максим Клочко та Сергій Купріч. З різних причин не грали Богдан Скибінський, Михайло Рябий та Олександр Семенюк, які залишаються футболістами «Буковини». У матчі з «Енергетиком кольори чернівецької команди захищало багато потенційних новачків. Серед них - Віктор і Віталій Сорочани (раніше виступали у новоселицькому "Колосі"), Іван Піцик (пограв у ФК "Лужани"), Олександр Лесюк та інші.

У стартовому складі бурштинської команди виступали: Сергій Карпов, Микола Лазорик, Юрій Шатала, Микола Яневич, Максим Лук’янов, Сергій Сергєєв, Дмитро Головко, Тарас Мікуш, Юрій Беркита, Ігор Калапач, Ігор Головко. На заміну виходили: Іван Фельде, Ігор Мігалатюк, Василь Качур, Сергій Срібний, Володимир Рудницький, Андрій Чернов, Геннадій Паращій, Вадим Гуменюк.

Олексій МАМЧУК, "БукІнфо"

Фото сайту energetyk-b.ucoz.ru

Категорія: Футбол | Переглядів: 892 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024