Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 07:03



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Березень » 12 » Крах черкаського "Дніпра"
15:05
Крах черкаського "Дніпра"


На початку квітня стартує 22 тур чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги. Але її лідер черкаський ФК «Дніпро» немає жодних підстав виходити на поле проти «Буковини» чи то будь-якого іншого суперника. Адже фінансування й утримання власної команди – на «повному нулю»!

Якщо не сказати гірше. Адже зарплата футболістам не виплачується ще з минулого року (грудень) та й боргів у клуба вистачає. Ще не вщух скандал стосовно виплати боргу донецькому «Металургові» за А. Мостового у розмірі приблизно 120 тис. грн. Хоча з «дніпрян» уже встигли зняти 3 турнірні очки. Хоча у подібному випадку ФК «Нафтовик» (Охтирка) теж не забажав виплачувати кошти «Дніпру» за екс-черкаського гравця Євгена Одінцова, правда, сума дещо інша – 273 тис. грн. Але вище українське футбольне правління чомусь охтирців не сильно торопить.

Але якби-то проблема замикалася лише на цих трансферах. Річ в іншому. Виходить так, що сам клуб «Дніпро» нікому в місті й області не потрібен, окрім гравців й уболівальників. Адже президент клубу Альберт Залялутдінов відверто заявив, що такий клуб йому не потрібен, зважаючи на сучасну економічну кризу. А почесний президент – голова черкаської облдержадміністрації Олександр Черевко взагалі майже нічого не зробив за рік своєї діяльності на цій посаді. А цього разу на запитання «Хто ж як не Ви, пане губернаторе буде опікуватися єдиним професійним клубом в області?», Олександр Черевко через своїх підопічних відповів, що «в бюджеті на 2009 рік коштів на утримання такої структури як ФК «Дніпро» не закладено і нічим іншим я допомогти не можу». Цікаво, а чим він за цей рік допоміг?!

Тому 2 квітня на Центральному стадіоні в Черкасах грати буде нікому, принаймні зі сторони господарів.

Є варіант виходу з цієї казусної ситуації. Президент черкаського аматорського футбольного клубу «Ходак» Володимир Ходак зможе і висловлює бажання допомогти «Дніпру», але тут є багато «але». По-перше, посеред сезону змінювати правління якось неправильно для всіх виходить. По-друге, сам пан Володимир бажає, щоб його клуб «Ходак» грав у ІІ лізі, але для цього потрібно провести селекцію й ґрунтовно підготуватися до наступного сезону. Але ж час не чекає, тому варто обирати зараз. Ясно, що пан Володимир не полишить свій клуб заради «Дніпра», адже лише в такому випадку він зможе допомогти лідеру ІІ ліги.
Залишається лише одне – дочекатися 2 квітня, коли стартує футбольна весна для команд ІІ ліги. Та чи будуть грати гравці ФК «Дніпра» – ще не відомо. Адже, як заявив тренер «дніпрян» Ігор Столовицький, жодних зборів після І кола проведено не було, а про тренування мова взагалі не йде. Тому-то навіть якщо трапиться чудо й ФК «Дніпро» гратиме навесні, то у всякому разі фізичний і моральний стан команди буде дуже поганим.

Володимир Присяжнюк (Черкаси)


Категорія: Футбол | Переглядів: 915 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 buksport  
0
Короче, якшо ДЧ незбереться, то нашим на 1 виїзд менше буде cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024