Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 03:45



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Березень » 19 » Геннадій Лисенчук: "Ніякої трагедії після "Меркурія"
16:48
Геннадій Лисенчук: "Ніякої трагедії після "Меркурія"

Головний тренер збірної України з футзалу Геннадій Лисенчук в Чернівцях поєднує підготовку до відбірних матчів Євро-2010, які розпочинаються 19 березня у румунському Тиргу-Муреш, та популяризацію рідного виду спорту. З пропагандистською метою він побував разом з президентом місцевого футзального клубу «Меркурій» Іваном Боднаром в прямому ефірі на телеканалі «Чернівці». А з керівником міського спорту Святославом Дяконюком попередньо домовилися найближчим часом провести спільними зусиллями в Чернівцях семінар для майбутніх тренерів з футзалу. Про це Геннадій Лисенчук після товариського матчу збірної з чернівецьким «Меркурієм» розповів turnir.com.ua.

–- Я вже казав, що ми приємно вражені теплим прийомом, який збірній влаштували у Чернівцях. Велику увагу нашій команді приділяє місцева преса, якій ми теж стараємося відповідати взаємністю. Ми з президентом «Меркурія» побували в прямому ефірі на телеканалі «Чернівці». Глядачі активно телефонували в студію, причому задавали не лише «вболівальницькі», а й професійні запитання. Нас прийняв міський голова Микола Федорук. На матчі був присутній його перший заступник Микола Попадюк і секретар міської ради Троян Єремічук. Тепер ось до себе запросив віце-губернатор Борис Баглей. Я розумію, що Буковина – далеко не найпотужніша в економічному плані область, що, звісно, обмежує і можливості вкладання «зайвих» коштів у спорт. При цьому в Чернівцях доволі непогано розвинута спортивна інфраструктура. Приємно, що керівники різного рівня цікавляться і люблять спорт. І це, на мою думку, дуже перспективно і оптимістично.

–- Після 13:1 у товариському матчі з «Фортецею» (Кам’янець-Подільський) багато хто очікував приблизно такого ж розгрому в матчі з іншим представником І ліги – «Меркурієм»...
–- Ми не робимо трагедії з нічиєї з «Меркурієм». У нас в цій грі були свої завдання. Щось із задуманого вдалося краще, щось гірше, але підготовка триває і зараз ми подумки вже у Румунії. Я навіть певною мірою радий, що «Меркурій» не програв. Це перспективна команда, яка, за певних обставин, навіть цього року могла втрутитися у боротьбу за путівки до вищої ліги. Я пророкую «Меркурію» вищолігову перспективу. Я вже робив раніше подібні прогнози, а потім нагадував про це керівникам команд, коли приїжджав вручати нагороди і вітати з підвищенням у класі. У Чернівцях спостерігається практично футзальний бум. Вболівальники вщерть заповнюють глядацькі місця ФОК «Олімпія» під час матчів за участю «Меркурія», тому вони цілком заслужили на сьогоднішне свято. В такій атмосфері приємно грати.

–- У Румунії атмосфера в залі, особливо під час зустрічі з господарями, точно буде ще «гарячішою»...
– Для того й беруть до себе змагання, щоби заручитися підтримкою своїх вболівальників. Ми вже пограли на багатьох аренах і бачили багато гарячих фанів. Чим їх більше на трибунах, тим приємніше безпосереднім учасникам спортивного дійства, адже ми граємо для публіки. В Румунії вміють вболівати за своїх. Але мені тут сказали, що деякі буковинці мають намір поїхати до Тиргу-Муреш, тож сподіваюся, що у нас там теж буде підтримка.

За матеріалами    www.turnir.com.ua
Категорія: Футзал | Переглядів: 960 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024