Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 26.04.2024, 20:13



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Квітень » 2 » Нагороди чемпіонату Чернівців виборюють сім команд
09:59
Нагороди чемпіонату Чернівців виборюють сім команд

У прем’єрному за часів незалежності чемпіонаті Чернівців з хокею, який стартував минулого уїк-енду, беруть участь сім команд. Для цього популярного, але “екзотичного” поки що для Буковини зимового виду спорту це доволі непогане представництво. І ще одне свідчення того, що хокей у Чернівецькій області має непогані перспективи та майбутнє. Попри те, що обласна федерація хокею поки що чомусь залишається осторонь хокейного життя краю…

Відкритий чемпіонат Чернівців з хокею організував Павло Польовий – власник «Льодового майданчику» і капітан ХК «Чернівці», який цього року дебютував у Західно-Українській хокейній лізі. Підтримує ці змагання і міськспортуправління (Святослав Дяконюк).

З семи учасників чемпіонату – чотири команди представляють обласний центр, дві – сусідні з Чернівцями населені пункти, а ще одна – Заболотів з Івано-Франківщини. Ще одна небуковинська команда – «Покуття» (Снятин) – за декілька днів до старту знялася з турніру (напевно, враховуючи і участь у першості Івано-Франківщини, вони вирішили, що змагальний графік для них буде надто насиченим).

У стартових поєдинках на «Льодовому майданчику» відзначалися передусім гравці дебютанта Західно-Української хокейної ліги ХК «Чернівці», які «розкинуті» по різних командах. Після перших ігрових днів можна прогнозувати, що на призову трійку претендуватимуть «Льодовий майданчик», «Заболотів», «Дрім-Тім» та «Версаль».

На першому етапі команди зіграють за коловою системою, після чого буде плей-оф (ігри на виліт). Матчі відбуватимуться переважно по суботах і неділях зранку.

І місцеві хокейні баталії теж знайшли своє місце на телеекрані. Нагадаємо, що матчі Західно-Української хокейної ліги за участю ХК «Чернівці» (з ініціативи автора цих рядків і за фінансової підтримки Павла Польового) транслювали в запису спершу на телеканалі «Чернівці», а потім – на телеканалі ТВА. На останньому після кожних спарених ігрових днів протягом півтора години показуватимуть огляд найцікавіших моментів цих матчів.

Цікаво, що обласна федерація хокею, яка ніби-то їснує на Буковині, ще не цікавилася і не мала жодного стосунку до організації місцевих турнірів. А це вже треті подібні змагання. Перші два були просто відкритими турнірами. Не долучилися ніяк місцеві хокейні чиновники і до дебюту чернівецької команди у чемпіонаті Західної України. Більше того, вони навіть не відвідували домашні матчі ХК “Чернівці”. Складається враження, що цю умовну федерацію хтось очолив просто тому, що поступило «ц.у.» від вищого керівництва (певний патронат над хокеєм, як відомо, взяли податківці). За такого розвитку подій, набагато логічнішим буде, якщо обласну федерацію очолить той же підприємець Павло Польовий, який реально і займається відродженням хокею на Буковині. А податківці, якщо вони мають хоч якесь бажання допомогти розвивати цей популярний вид спорту, нехай би робили це, а не “ховалися в кущі”. А якісь почесні громадські посади, якщо вони їм потрібні, завжди знайдуться.

Результати перших ігрових днів
ХК «Атлант» – ХК «Дрім Тім» - 5:8, ХК «Льодовий майданчик» – ХК «Тріумф» - 9:1, ХК «Орлан» – ХК «Заболотів» - 4:11, ХК «Льодовий майданчик» – ХК «Версаль» - 6:3.

Турнірна таблиця


Наступні матчі
4 квітня (субота).

8.00. «Дрім тім» – ХК «Тріумф».

10.00. ХК «Заболотів» – ХК «Атлант».

5 квітня (неділя).

8.00. ХК «Версаль» – ХК «Орлан».

10.00. ХК «Льодовий майданчик» – ХК «Дрім Тім».

Георгій Мазурашу

Категорія: Хокей | Переглядів: 1244 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024