Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 28.03.2024, 12:41



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Квітень » 6 » Гешко: Бігаю від 18 до 30 кілометрів на день
14:00
Гешко: Бігаю від 18 до 30 кілометрів на день

Більш ніж півроку не виступає за збірну України один із лідерів нашої легкоатлетичної дружини Іван Гешко. Він зазнав травми ще перед Олімпійськими іграми, яка завадила йому виступити не лише в Пекіні, але й на всіх післяолімпійських міжнародних стартах сезону. Нині бігун одужав після травми і хоче приємно здивувати нас на легкоатлетичних баталіях. Про свої подальші плани Іван Гешко розповів в інтерв’ю turnir.com.ua.

Іване, як твоє здоров’я?
Дякую, травма спини перестала мені дошкуляти. Я вже давно відчував нестерпний біль у спині, але старався на це не зважати. Та перед Олімпійськими іграми довідався, що на тривалий час треба забути про тренування та змагання. Важко було змиритися з вердиктом медиків. Змирився.

Перший віце-президент нашої федерації Валерій Александров надіявся побачити тебе на чемпіонаті Європи у закритих приміщеннях, що відбувався в Турині…
Перед цим турніром я сам не знав, чи зможу у ньому взяти участь. Хворобу подужав, але не був упевнений, що відновив втрачені фізичні кондиції. Тому вирішив не їхати до Турина. На щастя, збірна України і без мене достойно виступила, виборовши три срібні медалі. Проігнорувавши континентальну першість, я зробив ставку на підготовку до літніх стартів.

Але ж ти нібито виступав під прапором одного з італійських клубів…
Я справді їздив до Італії, щоб спробувати свої сили на клубному рівні. Та на старт так і не вийшов. Навряд чи колись змагатимуся на клубному рівні. Сучасні європейські команди не є заможніми, тому елітні атлети зосереджуються виключно на виступі у збірних. Я ще жодного разу не змагався на турнірах між клубами.

У серпні Берлін прийматиме чемпіонат світу…
От і до нього я наполегливо готуюся. Не приховую того, що хочу тріумфувати на берлінському «Олімпіаштадіон». Інакше навіщо тоді так важко працювати? Мотивації мені не бракує. Піврічна перерва у спорті додала мені спортивної люті.
Чи знаєш, який результат нині показуєш на дистанціях 800 та 1500 метрів?

Ні, під час підготовки я ніколи не роблю контрольних стартів. Бігаю у лісах, по дорогах на околиці рідного Кіцманя. І не знаю, який показую час. Лише під час турнірів довідуюся про свої результати.

В якому режимі нині тренуєшся?
Виходжу на тренування двічі на день – із самісінького ранку і ввечері. Щодня намотую від 18 до 30 кілометрів. Також у програму моєї підготовки входить гра в баскетбол. Моя робота приносить мені задоволення. Ще більше насолоди дістаю від спортивних перемог.

Михайло Солтис, www.flab.at.ua

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 985 | Додав: buksport | Теги: Гешко: Бігаю від 18 до 30 кілометрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024