Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 12:24



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Квітень » 15 » Костянтин Бабич : "Мою гру в зустрічі з "Буковиною" бачив Бернд Штанге"
10:55
Костянтин Бабич : "Мою гру в зустрічі з "Буковиною" бачив Бернд Штанге"

  «Вирішив підписати п’ятирічний контракт із «Динамо»

- Костянтине, як ти розпочинав займатися футболом ?

- Я народився у Нікополі. Футболом розпочав займатися у місцевій ДЮСШ №1. Першим моїм тренером став Володимир Терещенко. Згодом потрапив у Дніпропетровський спортінтернат. Врешті – решт, повернувся у Нікополь, де розпочав виступи у команді майстрів «Металург».

- За яких обставин потрапив у дніпропетровський «Дніпро» ?

- Тодішній наставник дніпропетровського «Дніпра» Бернд Штанге приїхав на матч нікопольської команди. До речі, Штанге побачив мою гру   в зустрічі з чернівецькою «Буковиною». «Металург» виграв із рахунком 2:1, а я забив два м’ячі. Через два дні опинився у Дніпропетровську.

- Чому ти не залишився у дніпропетровській команді ?

- Тоді я рахувався у армії. Мене помітила команда ЦСКА – «Борисфен». Збори розпочав із «Дніпром», однак згодом прийшов лист, де мене запрошували на співбесіду в Міністерство оборони. Так опинився у ЦСКА – «Борисфені».

- Чи не шкодуєш про те, що довелося їхати в ЦСКА – «Борисфен» ?

- Трохи шкодую. У Дніпропетровську була дуже хороша команда. У ній виступали гравці, яких запрошували у національну збірну України. Якщо не помиляюся, то «Дніпро» йшов тоді на третій сходинці, київська команда завершила сезон четвертою.

- Сталося так, що київська команда зникла з футбольної карти України …

- Дійсно, команда ЦСКА – «Борисфен» припинила існування. У мене були такі варіанти продовження кар’єри: повернення у Нікополь чи підписання контракту з київським «Динамо». Підписати контракт із «Динамо» запропонували також іншим гравцям клубу ЦСКА – «Борисфен» - Миколі Волосянку та Віталію Пушкуці. Я ж вирішив підписати п'ятирічний контракт із "Динамо" . Після цього виступав на правах оренди в одеському «Чорноморці». Цікаво, що у «Чорноморці» виступав разом із нинішнім головним тренером ФСК «Буковина» Віктором Мглинцем. Віктор був дуже швидким футболістом.

- Як склалася твоя кар’єра після виступів у «Чорноморці» ?

- Після «Чорноморця» виступав у київському ЦСКА, полтавській «Ворсклі», маріупольському «Металурзі». У Маріуполі затримався майже на 6 років, бо «Металург» викупив мій контракт. Після маріупольської команди виступав у київському «Арсеналі». Згодом повернувся у Маріуполь. Останнім часом захищав кольори ужгородського «Закарпаття».

«Мав пропозиції поїхати в Казахстан та Азербайджан»

- Костянтине, чому свого часу Ви вирішили змінити Маріуполь на Ужгород ?

- Моя команда «Іллічівець» (Маріуполь) виступала у першій лізі. Мені ж хотілося хотілося грати у вищому дивізіоні. Я отримав запрошення від Володимира Шарана перейти в ужгородське «Закарпаття». На жаль, залишитися у вищій лізі команді з Ужгорода не вдалося. Умови для роботи на Закарпатті не найкращі. За рахунок досвідчених футболістів ужгородський колектив виходить у вищу лігу. А ось затриматися там ніяк не може.

- Вам пропонували залишитися в ужгородському клубі ?

- Так. Однак домовитися нам не вдалося.

- Була інформація, що Ви мали пропозицію повернутися в «Іллічівець»…

- Ця інформація не відповідає дійсності.

«Зараз мої думки пов’язані лише з ЦСКА»

- Чому Ви вирішили стати гравцем друголігового ЦСКА ?

- Коли у мене закінчився контракт із «Закарпаттям», то мав пропозиції поїхати у Казахстан та Азербайджан. Їхати далеко мені не хотілося. Я вже осів у Києві. Тому і вирішив підтримувати форму на тренуваннях ЦСКА. Врешті – решт, переговоривши з тренерами, вирішив залишитися. До речі, я добре знайомий з нинішніми наставниками ЦСКА Андрієм Зав’яловим, Ігорем Костюком та Андрієм Ковтуном. З Андрієм разом грав у полтавській «Ворсклі», а з Ігорем у полтавській команді та столичному «Арсеналі». Зараз передаю свій досвід молодим гравцям.

- Яке завдання стоїть перед ЦСКА ?

- У нас завдання одне – вигравати у кожному поєдинку. На жаль, ми відстали від лідерів другої ліги. Хоча дістати суперників цілком реально.

- У Вас є бажання знову пограти на високому рівні ?

- Я не хочу загадувати наперед. Зараз мої думки пов’язані лише з ЦСКА.

- Розкажи про свою сім’ю…

- З дружиною Інною познайомився у Маріуполі. Там у нас народився син Богдан, якому в травні виповниться 9 років. Богдан займається плаванням.

- Як проводиш вільний час ?

- Вільний час приділяю сім’ї. Під час футбольної кар’єри завжди перебуваєш у роз’їздах. А коли є можливість, то відводжу в школу та на тренування сина.

- Твої побажання буковинським прихильникам футболу…

- У Чернівцях раніше була добротна команда. У «Буковині» грали сильні футболісти – Віктор Мглинець, Борис Фінкель… Бажаю буковинцям знову мати пристойну футбольну команду. Люди повинні ходити на стадіон, де вони матимуть можливість відволіктися від життєвих проблем.

Довідка "БукІнфо"

Костянтин БАБИЧ – півзахисник, нападник. Народився 6 травня 1975 року в Нікополі. Виступав у командах «Металург» (Нікополь) – 93 матчі (28 голів), «Дніпро» (Дніпропетровськ) – 2 (1), ЦСКА – «Борисфен» (Київ) – 16 (3), «Чорноморець» (Одеса) – 5 (1), ЦСКА (Київ) – 14 (2), «Ворскла» (Полтава) – 9 (3), «Ворскла – 2» (Полтава) – 4 (3) , «Іллічівець («Металург»)» (Маріуполь)- 201 (39), «Металург– 2» (Маріуполь) – 1, «Арсенал» (Київ) – 53 (11), «Закарпаття» (Ужгород). Зараз гравець ЦСКА (Київ).

Олексій МАМЧУК, "БукІнфо", (с)

www.bukinfo.cv.ua

Фото сайту ФК "Арсенал" (Київ)

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 1022 | Додав: buksport | Теги: Костянтин Бабич : "Мою гру в з | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024