Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 18.04.2024, 10:04



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Травень » 21 » СПОРТИВНІ КОЛЕКТИВИ СЛУЖБИ СИГНАЛІЗАЦІЇ ТА ЗВ’ЯЗКУ ДИРЕКЦІЙ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ЗМАГАТИМУТЬСЯ ЗА ПЕРЕМОГУ 11-12 ЛИПНЯ В ЧЕРНІВЦЯХ
17:55
СПОРТИВНІ КОЛЕКТИВИ СЛУЖБИ СИГНАЛІЗАЦІЇ ТА ЗВ’ЯЗКУ ДИРЕКЦІЙ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ЗМАГАТИМУТЬСЯ ЗА ПЕРЕМОГУ 11-12 ЛИПНЯ В ЧЕРНІВЦЯХ

СПОРТИВНІ КОЛЕКТИВИ СЛУЖБИ СИГНАЛІЗАЦІЇ ТА ЗВ’ЯЗКУ ДИРЕКЦІЙ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ЗМАГАТИМУТЬСЯ ЗА ПЕРЕМОГУ 11-12 ЛИПНЯ В ЧЕРНІВЦЯХ

У спорткомплексі ФСК «Локомотив» у рамках ХІХ Спартакіади серед трудових колективів Львівської залізниці відбулися змагання збірних дирекцій залізничних перевезень. Турнір дав старт третьому етапу залізничної спартакіади. Йому передували масові змагання серед бригад, відділів, цехів, околодків, змін, трудових колективів (І етап) та регіональні змагання й змагання серед підприємств і установ, залізничних вузлів та підприємств служби колії (ІІ етап).

Урочистості з нагоди відкриття ІІІ етапу спартакіади відбулися в ігровому залі спорткомплексу «Локомотив». Під звуки Гімну України капітани команд підняли Національний Прапор, давши офіційний старт змаганням із семи видів спору: міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок, армрестлінгу та гирьового спорту.

За програмою змагання в усіх видах відбувалися одночасно, тож уболівальникам було непросто визначитися зі спортивними вподобаннями, а іноді, щоб бути в курсі перебігу подій, доводилося бігати з глядацької трибуни одного спортзалу в іншу, використовуючи короткі перерви між таймами та партіями.

Зрозуміло, що найбільші емоції вирували біля та безпосередньо на майданчиках, де точилася командна боротьба. Традиційно спекотно було на міні-футбольному полі. І це не дивно, адже перемога в цьому виді спортивної програми спартакіади неофіційно вважається однією з найпрестижніших. Отож, лаври переможця в міні-футболі дісталися команді Рівненської дирекції залізничних перевезень. На другій сходинці п’єдесталу тут розташувалися футболісти Львівської дирекції, третьою фінішувала команда Івано-Франківської дирекції.

Свою перевагу над суперниками рівненчани довели до переможного результату й у волейбольному турнірі. Другими тут знову були львів’яни, а от третє місце завоювали волейболісти Ужгородської дирекції.

Своєю силою команда Львівської дирекції змогла похизуватися в змаганнях з армрестлінгу, де її атлети міцно «потисли» руки суперникам і вибороли золоту нагороду. «Срібло» змагань — у армрестлерів з Рівного, «бронза» — у спортсменів Івано-Франківської дирекції. Таким самим чином були розподілені місця і в змаганнях із настільного тенісу, де львівські майстри малої ракетки продемонстрували неабиякий професіоналізм та швидкість реакції.

В інтелектуальних видах (шахи, шашки) на вершину п’єдесталу знову зійшли спортсмени збірної Рівненської дирекції залізничних перевезень, які виявилися сильнішими в інтелектуальних суперечках за шахівницями за гравців Ужгородської дирекції, а також за суперників з Івано-Франківської та Львівської дирекцій, які посіли треті місця в змаганнях із шахів та шашок відповідно.

У змаганнях богатирів-гирьовиків на перший план вийшли атлети Івано-Франківської дирекції, що виявилися дужчими за колег із команд Ужгорода та Львова.

За сумою балів у загальному заліку перемогу заслужено святкували спортсмени Рівненської дирекції залізничних перевезень, які були найсильнішими в чотирьох із семи видів спортивної програми спартакіади. Другими в загальному заліку фінішували залізничники Львівської дирекції. На третій сходинці п’єдесталу завдяки мінімальній перевазі над колегами із Закарпаття розташувалися спортсмени Івано-Франківської дирекції. Переможці та призери турніру отримали в нагороду кубки, грамоти та цінні подарунки.

Отож, визначено переможця серед дирекції залізничних перевезень. На черзі — інші підрозділи магістралі. Команди вагонного господарства змагатимуться 23-24 травня в Здолбунові, локомотивники визначатимуть найсильніших 30-31 травня в Коломиї.

Також у Коломиї 13-14 червня свої спортивні здібності демонструватимуть команди пасажирської та приміської служб. ІІІ етап спартакіади серед колективів служби електропостачання відбудеться 20-21 червня в Чопі. 18-19 липня Львів прийматиме команди Інформаційно-обчислювального центру, Дорожньої ремонтно-експлуатаційної автобази, служби матеріально-технічного постачання, Європейського транспортно-експедиційного відділення та управління залізниці. На 27-28 червня та 4-5 липня заплановане проведення двох етапів змагань серед найчисельнішої за кількістю команд служби колії. Спортивні колективи служби сигналізації та зв’язку змагатимуться за перемогу 11-12 липня в Чернівцях. Змагання серед працівників заводів заплановане на 25-26 липня у Львові.

Усі команди, які завоювали перші місця в змаганнях служб та підрозділів, виборюватимуть абсолютну першість у фінальному турі спартакіади, що відбудеться 30-31 жовтня у Львові.

ПРЕС-ЦЕНТР ДЕРЖАВНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНО-ГАЛУЗЕВОГО ОБ’ЄДНАННЯ «ЛЬВІВСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» Лілія КРИНИЦЬКА

тел. (032) 226-34-90, (032) 226-26-95.
E-mail: press_centr@railway.lviv.ua

BukNews
Львівська залізниця

Категорія: Інші Види | Переглядів: 987 | Додав: tsvyatt | Теги: СПОРТИВНІ КОЛЕКТИВИ СЛУЖБИ СИГНАЛІЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024