Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaСр, 24.04.2024, 11:03



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Травень » 25 » Вінницька "Нива" здобула перемогу на останніх секундах
11:45
Вінницька "Нива" здобула перемогу на останніх секундах

Один із лідерів другої ліги – вінницька «Нива» грала у рідних стінах із командою «Буковина» (Чернівці). У матчі першого кола перемогу святкували вінничани (1:0), який тоді ще тренував Богдан Блавацький. Буковинці були серйозно налаштовані взяти реванш за минулорічну поразку у домашньому поєдинку.


У дебюті матчу півзахисник «Буковини» Олександр Темерівський зробив передачу у штрафний майданчик гостей. Голкіпер «Ниви» Сергій Преснаков зумів випередити чернівчанина Олександра Семенюка. На 14 хвилині гри воротам вінницької команди загрожував Валерій Блажко. На удар Валерія зреагував Сергій Преснаков. Згодом на вістрі атак «Буковини» опинялися ті ж Олександр Семенюк і Валерій Блажко. Після «пострілу» Олександра головою м’яч опинився у руках Сергія Преснакова, а удар Валерія прийняв на себе хтось із захисників «Ниви».

На 36 хвилині помилився захисник «Буковини» Богдан Скибінський. М’яч потрапив до Кирила Сіліча, який замінив травмованого Андрія Заводяна. Після удару Кирила шкіряна куля, зачепивши стійку воріт, залишила межі поля. А через хвилину «Нива» втратила стовідсотковий момент для того, щоби забити перший гол у зустрічі. Гравець «Ниви» Ігор Бридня, отримавши передачу від партнерів, з близької відстані пробив головою вище воріт.

У другій половині зустрічі кілька нагод засмутити голкіпера «Буковини» Юрія Бахтіярова втратив Ігор Брідня. Щодо буковинців, то на ударну позицію виходили Петро Климус та Олександр Семенюк. М’яч обминав сітку воріт обох команд.

Коли подумалося, що поєдинок завершиться нульовою нічиєю, у центрі поля порушив правила капітан «Буковини» Олег Керчу. м’яча було відправлено у штрафний майданчик чернівецької команди, де гравці вінницької «Ниви» вступили у боротьбу з Юрієм Бахтіяровим. Буковинський воротар виграти боротьбу не зміг, і Андрій Драган відправив м’яча у сітку воріт гостей. Багатьом здалося, що вінничани порушили правила проти Бахтіярова. Однак, арбітр гри Микола Кривоносов із Києва вирішив вказати на центр поля. У «Буковини» не вистачило часу навіть на те, щоби спробувати відігратися. Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь господарів.

У перерві матчу з 70 – річним ювілеєм привітали колишнього головного тренера «Ниви» та «Буковини» Юхима Школьникова. Юхим Григорович отримав вітання від своїх екс – підопічних Олександра Бобарика, Володимира Циткіна, Ярослава Зайця … До речі, Ярослав та Олександр виступали під керівництвом Школьникова одразу у трьох командах – «Десні», «Ниві» та «Буковині».

«Нива» (Вінниця) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0 (0:0)

Арбітр: Микола Кривоносов (Київ), асистенти арбітра - Максим Чертопляс (Херсон), Володимир Пилипенко (Фастів).

«Нива»: Сергій Преснаков, Олександр Заварін, Володимир Рудий, Ігор Брідня, Андрій Драган, Олександр Бондаренко (Назарій Лопушняк, 86), Ігор Комар (Антон Корольчук, 64), Леонід Поліщук, Андрій Заводян (Кирило Сіліч, 20), Андрій Веретинський, Михайло Бовкун.

Запасні: Владислав Степанюк, Юрій Горецький, Євген Шаповал, Юрій Жула. Тренер – Юрій Солов’єнко.

«Буковина»: Юрій Бахтіяров, Богдан Скибінський, Сергій Жижиян, Петро Климус, Олександр Маковійчук, Олександр Темерівський, Вадим Петришин (Олександр Лакуста, 82), Михайло Рябий, Валерій Блажко, Олег Керчу, Олександр Семенюк.

Запасні: Вадим Джура, Леонід Українець, Олександр Лисюк, Олександр Георгійчук. Тренер – Віктор Мглинець.

Гол: Андрій Драган (90+3)

ОБГОВОРЕННЯ ТУТ

Олексій Мамчук

Категорія: Футбол | Переглядів: 875 | Додав: tsvyatt | Теги: Вінницька Нива здобула перемогу на | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 tsvyatt  
0
о це непруха, програти на останній хвилині angry angry

2 ksyu  
0
sad sad sad таки непруха......

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024