Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaСр, 24.04.2024, 17:20



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Липень » 10 » ФСК «Буковина» запрошує досвідчених гравців
09:44
ФСК «Буковина» запрошує досвідчених гравців


Чернівецька «Буковина» вирушила на навчально – тренувальний збір у Вижницю. До цього підопічні нового головного тренера буковинської команди Миколи Трубачова тренувалися у Чернівцях двічі на день.

Як повідомив Микола Трубачов, у лавах його команди перебуває багато потенційних новачків. Серед них – досвідчені вихованці буковинського футболу воротар Андрій Мельничук (останній професійний клуб – «Нафтовик – Укрнафта» з Охтирки), півзахисник Ігор Мігалатюк (цьогоріч виступав у аматорських колективах Чернівецької області «Підгір’я», Сторожинець та ФК «Лужани») та нападник Степан Маковійчук (ФК «Лужани»).

У тренувальному таборі «Буковини», інвестором якої нещодавно став власник харківського «Арсеналу» Володимир Чумак, перебувають захисники Павло Іванов (раніше виступав у київській «Оболоні» та білоруському клубі «МТЗ – РІПО»), Ілля Гагуха (пограв у київській «Оболоні»), Євген Чуприна (екс – гравець київської «Оболоні», івано – франківського «Прикарпаття», останній клуб – «Кримтеплиця» з Молодіжного), Сергій Шевцов (харківський «Арсенал», має досвід виступів у збірній України – U – 16), півзахисники Андрій Драголюк (виступав у ФК «Львів», львівських «Карпатах», київській «Оболоні», харківських клубах «Геліос» та «Арсенал», у різноманітних збірних України), Роман Марченко (пограв у сімферопольському «ІгроСервісі»), нападники Владислав Коробкін (пограв у харківському «Металісті – 2», київській «Оболоні», івано – франківському «Спартаку», ПФК «Севастополь», луганському «Комунальнику», харківському «Арсеналі»), Роман Ємельянов («Арсенал», Харків). Як бачимо, у «Буковині» з’явилися футболісти, які пройшли школу колективів вищої та першої ліг. Це пов’язано з тим, що перед чернівецькою командою стоятиме завдання потрапити у перший дивізіон.

З тих гравців, які захищали кольори «Буковини» у Вижниці тренуються: захисники Олександр Маковійчук, Петро Климус, Богдан Скибінський, Сергій Жижиян, півзахисники Олег Керчу, Валерій Блажко, Олександр Семенюк, нападники Олександр Лакуста, Олександр Георгійчук. Вірогідно, у Вижницю приїде гравець студентської збірної України – воротар Юрій Бахтіяров. До речі, зараз у «Буковині» тренуються перспективні голкіпери Святослав Іванів та Андрій Гаргаун. 18 липня у матчі першого попереднього етапу Кубка України «Буковина» гратиме на виїзді з ФК «Суми».

Прес-служба ФСК "Буковина"
Категорія: Футбол | Переглядів: 899 | Додав: buksport | Теги: Чернівецька «Буковина» вирушила на | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 skrypon  
0
Якщо цесно - не можу дочекатися старту сезону. Все виглядає так ніби й ПЛ для нас можлива - не те що перша. ) Це дуже тішить, але згадуючи попередній досвід подібних заяв......
+ Те що пишуть про Чумака і те де зараз храківський Арсенал - підводить на думку що це все ЛИПА
Але хто зна....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024