Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaСр, 24.04.2024, 21:56



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Серпень » 25 » Микола Трубачов: «Зараз для нас найголовніше гра з «Карпатами – 2»
18:06
Микола Трубачов: «Зараз для нас найголовніше гра з «Карпатами – 2»

http://www.buksport.at.ua/_ph/58/2/667584715.jpg

Микола Трубачов: «Зараз для нас найголовніше гра з «Карпатами – 2»

Після чотирьох турів першості України чернівецька «Буковина» посідає першу сходинку. Підопічні Миколи Трубачова зуміли здобути три перемоги та у одному поєдинку зіграти унічию. Цікаво, що буковинці три із чотирьох матчів провели на виїзді. Незважаючи на перше місце у турнірній таблиці, Микола Іванович вважає, що гра його команди ще далека від ідеалу. Про це головний тренер ФСК «Буковина» сказав після матчу з білоцерківською «Россю».

- Миколо Івановичу, дайте оцінку гри команди у  Білій Церкві ?

- Результатом задоволений, а змістом гри – ні. Це найгірший матч «Буковини» за останній час. Чому так сталося ? Будемо розбиратися. У кожної команди трапляється спад у грі. Такий період зараз переживає наш колектив. Добре, що спад прийшовся на матчі не з основними конкурентами у боротьбі за вихід у першу лігу. Треба врахувати те, що колектив у перших чотирьох турах тричі грав на виїзді. А це, додаткові складності. Зокрема, тиск із боку уболівальників команд – суперниць. Зараз на нас очікує велика робота щодо покращення гри «Буковини».
З’явилася інформація, що може припинити виступи у першості України київський ЦСКА. З ним ми граємо на виїзді 5 вересня. Якщо столична команда зніметься з першості, то наші гравці отримають можливість відпочити. А відпочинок нам потрібен, як повітря.

- У матчі з «Россю» через дискваліфікацію чернівецькій команді не зміг допомогти досвідчений півзахисник Ігор Мігалатюк. Чи вплинула на гру «Буковини» відсутність Ігоря?

- Вплинула. Команда не звикла грати без Мігалатюка. Мене хвилює те, що коли випадає один футболіст, то стиль гри колективу змінюється. Будемо працювати над тим, щоби у нас були рівноцінні заміни. Незважаючи на відсутність того чи іншого гравця, команда повинна виконувати установку на матч.

 

- Наприкінці першої половини зустрічі «Рось» - «Буковина» Ви замінили нападника Владислава Коробкіна. Заміна Владислава пов’язана з тим, що він ще не оговтався від травми ?

- Так. Владислава турбує травма спини. Він не може прискоритися. Для того, щоби не мучити Коробкіна, ми його замінили. Сподіваюся, що до матчу з «Карпатами – 2» Владислав Коробкін набуде найкращої форми та зуміє проявити свої бомбардирські якості.

- Миколо Івановичу, як команда готуватиметься до наступних поєдинків?

- Я даватиму своїм підопічним трохи інші вправи. Працюватимемо над тактико – технічними можливостями футболістів, а також над психологічною підготовкою. Зараз для нас найголовніше гра з «Карпатами – 2». Для того, щоби піти у відрив нам треба обов’язково здобути три очка. Думаю, що у домашній зустрічі з львівською командою ми зможемо продемонструвати видовищну гру та досягти позитивного результату. Тому нашим «доброзичливцям» радіти не доведеться. А наших уболівальників запрошую на матч із «Карпатами – 2», який відбудеться 29 серпня в Чернівцях.

- У матчі з «Карпатами – 2» Ви не зможете розраховувати на правого захисника Сергія Шевцова, який отримав виклик у юнацьку збірну України (гравці 1993 року народження та молодші). Ким плануєте замінити Сергія ?

- Вірогідніше, на місці Шевцова гратиме Ілля Гагуха. Ще один наш молодий футболіст Євген Кубай поки що ніяк не може увійти в гру. Вже другий матч поспіль Євген отримує жовту картку. Ми зробимо все для того, щоби Кубай звик до виступів на майстрівському рівні, а також розумів те, що від нього вимагається.

Прес-служба ФСК "Буковина"

Категорія: Футбол | Переглядів: 874 | Додав: buksport | Теги: Чернівці, БукСпорт, ФСК Буковина, футбол, Микола Трубачов, ФК «Карпатами – 2» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024