Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 08:21



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Грудень » 5 » ФСК «Буковина» шукає шляхи до покращення гри команди
13:16
ФСК «Буковина» шукає шляхи до покращення гри команди



ФСК «Буковина» шукає шляхи до покращення гри команди

Під час зимового міжсезоння ФСК «Буковина» роботу не припиняє. Перед командою, яка, на жаль, наприкінці 2009 року, втратила першу сходинку турнірної таблиці, стоїть завдання підвищитися в класі. Тому зараз керівництво чернівецької «Буковини» перебуває у пошуках нового головного тренера, який би міг виконати завдання команди на сезон. Останнім часом у клуб телефонують футбольні фахівці, які рекомендують на посаду керманича тренерського корпусу «Буковини» авторитетних спеціалістів. Серед них є тренери, які працювали навіть у клубах вищого вітчизняного дивізіону, а також у колективах ближнього зарубіжжя. Це не дивно, бо чернівецький клуб має славні футбольні традиції. Тому, незважаючи на те, що наша команда виступає лише у другому дивізіоні, її прагнуть тренувати кваліфіковані фахівці.

 На цьому етапі важливо запросити такого фахівця, який би зміг покращити гру команди, а також знайти контакт із старожилами колективу. Приємно, що більшість гравців основного складу нашого клубу вирішили продовжити виступи у лавах «Буковини». Тож новий головний тренер буковинської команди (його прізвище ми дізнаємося 25 грудня) отримає у своє розпорядження непоганих виконавців. Зрозуміло, що колектив підсилять і нові футболісти. Зазначимо, що новий керманич «Буковини» матиме достатньо часу для підготовки команди до офіційних поєдинків, бо матчі 14 туру першості України (друга ліга, група «А») відбудуться аж 3 квітня 2010 року.

Ще одним важливим питанням для ФСК «Буковина» у міжсезонні є заручення підтримкою нових спонсорів, бо без серйозних фінансових вливань будь – який колектив не зможе вирішувати серйозні завдання. Наш клуб також сподівається на подальшу співпрацю з владними структурами області та міста. «Буковина» - це єдина футбольна команда майстрів у Чернівецькій області. Чернівецький колектив впродовж багатьох років прославляв Буковину у різних куточках нашої держави. Ми повинні разом відродити славні традиції буковинської команди, яка неодноразово перемагала кращі клуби України.

Велику роль ФСК «Буковина» і надалі надаватиме роботі з уболівальниками, які цього року повірили у те, що наша команда зможе досягнути вагомого успіху. Для прихильників буковинського футболу клуб готуємо багато приємних сюрпризів. Звісно, найбільше уболівальників турбує те, а чи зможе наша «Буковина» демонструвати видовищний футбол і регулярно здобувати очки. Ми можемо запевнити Вас у тому, що ФСК «Буковина» прагне залучити у свої лави тих людей, які зможуть принести чернівецькій команді велику користь. У порівнянні з сезоном – 2008/2009, клуб із Чернівців зробив крок уперед. Однак ми усвідомлюємо, що «Буковина» може виступати ще краще. Тому і відбулися зміни у тренерському штабі колективу. У нас є велика надія на те, що ми зможемо створити ще сильнішу команду. А , Ви, шановні уболівальники, будете захоплюватися грою «Буковини» та радіти перемогам своїх улюбленців.

Прес-служба ФСК "Буковина"

Категорія: Футбол | Переглядів: 942 | Додав: tsvyatt | Теги: БукСпорт, ФСК «Буковина» шукає шляхи до покра, футбол | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 ksyu  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024