Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 13:58



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Листопад » 21 » Капітан «Чернівецьких пінгвінів» – в реанімації після важкої аварії
12:46
Капітан «Чернівецьких пінгвінів» – в реанімації після важкої аварії


Жертвою серйозної аварії став капітан ХК «Чернівецькі пінгвіни» Павло Польовий. В його «Форд Мустанг», тікаючи від міліції і обганяючи таксі по зустрічній полосі, на швидкості понад 150 км/год врізалася «Тойота Кемрі». Пасажир «Тойоти» загинув на місці, а водій – у важкому стані в реанімації. Павло Польовий завдяки подушці безпеки залишився живий, але також перебуває в реанімації з численними важкими травмами.

Сталася ця жахлива аварія на вул. Руській у Чернівцях. Капітан «Чернівецьких пінгвінів» і власник «Льодового майданчика» Павло Польовий по 2-й годині ночі повертався з нічного тренування (команда тренується переважно вночі, оскільки в інший час «Льодовий майданчик» працює для «звичайних» любителів покататися на ковзанах). Він їхав на своєму авто «Форд Мустанг» догори в районі міської дитячої лікарні, коли несподівано йому назустріч, тікаючи від міліції і обганяючи по зустрічній полосі таксі, на великій швидкості виїхала «Тойоті Кемрі». Зіткнення уникнути не вдалося… Пасажир «Тойоти Кемрі» загинув на місці, а водій та Павло Польовий з численними важкими травмами були госпіталізовані в реанімаційне відділення обласної лікарні по вул. Фастівської.

За словами подруги Польового, у Павла черепно-мозгова травма, перелом таза та інші переломи. Наразі його стан, як і водія «Тойоти», називають важким. Але кажуть, що життю травми не загрожують.

Водієм таксі, яке якраз обганяла «Тойота», виявився місцевий футболіст-аматор. Саме вони з водієм ще однієї машини, яка зупинилася незабаром на місці ДТП, і витягували жертв з розбитих авто. Допомагали і мешканці сусідніх будинків.

За неофіційними даними, пасажир «Тойоти», який залишився в живих, якимось чином пов’язаний з правоохоронними органами, тому, мовляв, зараз роблять все для того, аби офіційно як водій фігурував загинувший. Для чого, мабуть, пояснювати не треба…

У ВДАI УМВС України в Чернiвецькiй областi жодної інформації про цю аварію поки що не надали. Лише повідомили, що слідство буде вести п. Олару і порадили звернутися за інформацією завтра.

Тим часом, найтиражніша місцева газета «Молодий буковинець», цитуючи депутата Чернівецької міської ради і керманича телеканалу ТВА Василя Забродського, повідомляє, що водій «Тойоти» був п’яний і врізався в авто Польового на швидкості 180 км/год, тікаючи від патрульного автомобіля ДАІ. А ще «МБ» пише: «Винуватець ДТП працює в одному з великих банків. Невдовзі він планував одружитися. Василь Забродський висловив сумнів у неупередженості розслідування обставин ДТП – хоча аварія сталася лише вчора, слідчого, який веде справу, вже змінено».

Фото: Роман Ковальчук

Георгій Мазурашу, turnir.com.ua

Категорія: Хокей | Переглядів: 1346 | Додав: tsvyatt | Теги: БукСпорт, Капітан «Чернівецьких пінгвінів» – , хокей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024