Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 15:58



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Вересень » 21 » Микола Трубачов: "Буковина" і надалі боротиметься за вихід у першу лігу"
14:02
Микола Трубачов: "Буковина" і надалі боротиметься за вихід у першу лігу"
http://www.buksport.at.ua/_ph/58/2/667584715.jpg

Микола Трубачов: "Буковина" і надалі боротиметься за вихід у першу лігу"

- Миколо Івановичу, які на Ваш погляд, причини поразки «Буковини» в Іллічівську ?

- До зустрічі з «Бастіоном» команда зіграла важкий матч із МФК «Миколаїв». Відчувалося, що гравці стомилися фізично та морально. А на підготовку до гри у Іллічівську нам виділялося лише два дні. Я зробив певні зміни в складі. Зокрема, вирішив залишити в запасі Ігоря Мігалатюка та Романа Ємельянова. До того ж Роман ще остаточно не оговтався від травми. Зустріч склалася так, що мені довелося випустити Ігоря та Романа ще у першому таймі. Гру з «Бастіоном» через дискваліфікацію пропускав півзахисник Роман Марченко, тому в півзахисті грав Євген Чуприна. А у захисній лінії у першому таймі діяв Владислав Коробкін. На жаль, ці пертурбації «Буковині» не допомогли. Після того, як у першому таймі забив Коробкін, то у нас з’явилася надія, що ми зможемо досягти позитивного результату. Однак, на початку другої половини першого тайму «Буковина» пропустила четвертий гол. Зрештою у матчі в Іллічівську дехто з гравців нашої команди припустився прикрих помилок, а дехто – не виручив. Тому ми і повертаємося з Одеської області без очок.

- Вірогідно, що на гру «Буковину» вплинула відсутність півзахисника Романа Марченка …

- Так. Через відсутність Романа у нас порушилися ігрові зв’язки. Ще раз наголошую, що «Буковина» потребує підсилення складу. Зараз же довірятиму молодим гравцям. У Іллічівську дебютував Артур Гущин, підпускаємо до основного складу Олександра Георгійчука. До речі, останнім часом Олександр додає у майстерності. Якщо Георгійчук і надалі сумлінно працюватиме на тренуваннях, то він зможе вибороти місце у основі «Буковини».

- Наступного туру «Буковина» гратиме у рідних стінах із лідером першості України – хмельницьким «Динамо». Уболівальники сподіваються, що наша команда зможе повернутися на першу сходинку…

- У матчі з «Динамо» ми зробимо все можливе для того, щоби реабілітуватися перед буковинськими шанувальниками футболу за поразку в Іллічівську. Я переконаний, що «Буковина» має відданих уболівальників, які будуть з командою у найважчі для неї часи. Невдача у грі з «Бастіоном» ускладнила нам вирішення завдання на сезон. Однак, «Буковина» і надалі боротиметься за вихід у першу лігу. У цьому плані надзвичайно важливою стане зустріч із хмельницьким «Динамо», яке зуміло прорватися на першу сходинку. Я запрошую уболівальників на стадіон 27 вересня. Ми дуже розраховуємо на Вашу підтримку.

Олексій МАМЧУК, прес - служба ФСК "Буковина"/ БукІнфо

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 934 | Додав: buksport | Теги: Чернівці, БукСпорт, ФСК Буковина, Микола Трубачов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024