Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 19.04.2024, 12:29



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Листопад » 5 » Микола Трубачов: «Я б і надалі хотів працювати з «Буковиною»
10:21
Микола Трубачов: «Я б і надалі хотів працювати з «Буковиною»
http://www.buksport.at.ua/_ph/58/2/667584715.jpg

Чернівецька «Буковина» завершила виступи у 2009 році. Буковинські футболісти пішли на зимову перерву другими. Від лідера першості України – команди «Бастіон» (Іллічівськ) чернівчани відстають лише на одне очко. Тож наші земляки мають непогані шанси підвищитися в класі. turnir.com.ua попросив головного тренера ФСК «Буковини» Миколу Трубачова проаналізувати гру команди, а також розповісти про плани колективу.

Миколо Івановичу, дайте, будь – ласка, аналіз гри команди під Вашим керівництвом …
Виступом команди у першому колі я задоволений, бо ми за його підсумками очолювали турнірну таблицю. На жаль, після перших поєдинків другого кола «Буковина» втратила лідируючу позицію. Це, звісно, нас засмутило. Однак, я думаю, що ми ще зможемо піднятися на першу сходинку та підвищитися в класі. Радує те, що у кожному матчі чернівецька команда грала, так би мовити, першим номером. На мою думку, кращу гру «Буковина» провела у Вінниці проти місцевої «Ниви». Хоча ми і поступилися з рахунком 1:2.

На жаль, у нас було мало часу для того, щоби організувати команду. Врешті – решт, у Чернівці приїхали футболісти з Києва Євген Чуприна, Павло Іванов, Ілля Гагуха, стали гравцями «Буковини» гравці харківського клубу «Арсенал» Сергій Шевцов, Роман Ємельянов, Владислав Коробкін, Андрій Драголюк. До речі, Коробкіна та Драголюка я знаю ще по роботі в Києві. Скажу, що запрошував у свою команду тих гравців, яким довіряю на сто відсотків. Коли прийшов у «Буковину», то сказав гравцям: «У мене повинні грати ті футболісти, які прагнуть зі мною працювати» Я розумію, що треба робити ставку на місцевих футболістів. Якщо ми не будемо звертати увагу на буковинців, то футбол у Чернівецькій області перспектив не матиме.

Чи виправдали Ваші сподівання гравці, які грали у цій першості виступали за «Буковину» ?
З тих гравців, які захищали кольори «Буковину» у цій першості України, то найстабільнішу гру продемонстрували захисник Павло Іванов і нападник Степан Маковійчук. Наш воротар Андрій Мельничук, який відіграв практично усі матчі без замін, у окремих поєдинках виручав нашу команду. А траплялися зустрічі, коли Андрій не зміг допомогти «Буковині».

На форумі офіційного сайту ФСК «Буковина» побачив, що наші уболівальники часто критикують Владислава Коробкіна. Я згоден з тим, що були матчі, коли Владислав зіграв не так, як від нього очікували. Однак, за підсумками осінньої частини першості Коробкін став кращим бомбардиром не тільки «Буковини», але й друголігової групи «А». Тож запрошення досвідченого гравця себе виправдало.

Щодо Євгена Чуприни, то він цементував нашу оборону. Хоча без помилок у його грі також не обійшлося. Ще один киянин – захисник Ілля Гагуха грав стабільно на середньому рівні. А єдиним молодим футболістом, який мав стабільне місце в основному складі був Сергій Шевцов. Хоча за «Буковину» він зіграв не так багато поєдинків, бо постійно отримує запрошення з юнацької збірної України (гравці 1993 року народження).

У останніх матчах цього року невдало грав 19 – річний півзахисник Роман Ємельянов. Хоча у перших 6 – 7 турах Роман був одним із найкращих у складі «Буковини». Цікаво, що Ємельянов здав не у фізичному, а у тактичному плані. Це, можливо пов’язано з тим, що він ще молодий футболіст. Нам треба зробити все для того, щоби Роман грав так, як у своїх найкращих матчах.
Найдосвідченішим нашим футболістом є Ігор Мігалатюк. Ігор – своєрідний гравець, його дії вдалі дії часто – густо допомагають «Буковині». На жаль, в останніх матчах у грі Мігалатюка зникла гострота. Тому до нього у нас також є претензії. Я кілька разів випускав у основному складі Сергія Ільїна. На жаль, проявити себе Сергій не зміг. Тому залишав поле ще у першому таймі. Ільїн ще не довів те, що може постійно грати в стартовому складі «Буковини».

Можуть приносити велику користь чернівецькому колективу Роман Марченко та Олександр Семенюк. Один із них спроможний організувати атаки нашої команди, а інший – їх завершувати. Від цих виконавців ми також очікуємо більшого. Зрештою, у «Буковини» була коротка лава запасних. Тому ми не мали змоги робити рівноцінні заміни.

І все ж, я хочу висловити хлопцям подяку за роботу. Скажу, що у будь – якій ситуації завжди буду на боці футболістів. Я не можу образити тих людей, які мені довіряють.

Що завадило буковинській команді зберегти за собою першу сходинку ?
Я вже казав, що «Буковина» завжди грала першим номером. На жаль, через стан футбольного газону нашого стадіону, ми не змогли продемонструвати ту гру, у яку звикли грати. Зокрема, таке сталося у матчі з МФК «Миколаїв». Треба визнати, що у другій половині зустрічі миколаївці мали шанси вивести з Чернівців три очки. Нас також підводила низька реалізація моментів. Наприклад, у матчі з хмельницьким «Динамо» ми могли забити 8 – 10 голів. А поєдинок із рівненським «Вересом» я навіть згадувати не хочу. Ви не подумайте те, що я шукаю виправдання у тому, що ми не зберегли першу сходинку. Відповідальність за те, що ми зараз не лідери, я з себе не знімаю.

Коли зможе повернутися на поле півзахисник Олег Керчу, який травмувався ще влітку ?
У матчі з ФК «Моршин» ми планували випустити Олега Керчу на 15 – 20 хвилин. Однак, сталося так, що цей поєдинок перенесли. Олег – непоганий футболіст, який користується авторитетом серед буковинських уболівальників. Повернення на поле Керчу сприяє тому, що у команді зросте конкуренція за місце в основному складі «Буковини». Зокрема, зможе додати у грі Ігор Мігалатюк. Хоча, можливо, ми Олега використовуватимемо у центрі поля. Керчу також непогано виконує стандарти. Думаю, що він ще суттєво допоможе чернівецькій команді.

У ході першості України чернівецька команда дозаявила молодих футболістів – Євгена Кубая та Артура Гущина. З яких причин вони зіграли лише у кількох поєдинках ?
Дійсно, ці футболісти з’явилися у нас у ході першості. На жаль, у Кубая слабка психологічна підготовка. Він губиться, коли грає при великій кількості уболівальників. До того ж Євген одразу після виходу на поле заробляє жовту картку. Тому ми боялися того, щоби він не залишив «Буковину» в меншості. Зрештою, Кубай ще юнак. Ми будемо і надалі працювати з ним.

Щодо Артура Гущина, то я намагався привити йому культуру пасу. Траплялося таке, що на тренуванні Артур не міг віддати жодної (!) точної передачі. Врешті – решт, я випустив Гущина на поле у матчі проти вінницької «Ниви». Тоді замінив Коробкіна, який вийшов на зелений газон хворим. А Гущин грав так, що мені довелося замінити його ще до завершення зустрічі. На мою думку, Артур Гущин не відповідає рівневі другої ліги, а його запрошення у «Буковину» - це наша помилка.

У кількох матчах непогано грав ще один молодий гравець колективу Олександр Георгійчук. Однак, він ще повинен багато працювати над собою.

Чи можна розраховувати на те, що склад «Буковини» підсилять нові гравці ?
Найближчими днями нам треба з’ясувати те, хто залишить «Буковину». Зрозуміло, що для вирішення серйозних завдань, у чернівецький клуб потрібно запросити нових футболістів. У команді також постійно тренуватимуться буковинські гравці. Серед них – хлопці 1992 року народження.

Миколо Івановичу, Ви вже можете сказати те, коли команда розпочне підготовку до наступних матчів першості України ?
Команда збереться приблизно наприкінці січня – на початку лютого наступного року. «Якщо збережеться наш тренерський склад, то вже з 1 грудня я розпочну заняття з гравцями «Буковини», які мешкають у Києві, Віктор Мглинець працюватиме у Чернівцях із місцевими футболістами. Щодо Віталія Пушкуци, то він тренуватиме футболістів, які живуть у Харкові.

Які враження склалися у Вас від періоду, який працюєте Чернівцях ?
Від періоду, який встиг провести у Чернівцях, у мене залишилися приємні спомини. Чернівці – дуже гарне місто, де мешкають привітні люди. Я б і надалі хотів працювати з «Буковиною», яка, переконаний, повинна вирішувати серйозні завдання. Я повторюся, коли скажу, що чернівецька команда потребує підсилення складу та вирішення деяких інших питань.

У Чернівцях чудові футбольні уболівальники. Приємно, що нам вдалося їх повернути на стадіон. Я підрахував, що за шість домашніх матчів стадіон «Буковина» відвідало 36 тисяч уболівальників. Вважаю, що це блискучий показник. Тим більше, що відірвати від телевізорів людей надзвичайно важко, бо вони мають можливість спостерігати за матчами кращих європейських чемпіонатів. А те, що уболівальники надавали перевагу не поєдинкам кращих клубів Європи, а «Буковини», то це великий плюс для нашої команди. Я хочу подякувати нашим уболівальникам за те, що вони завжди перебувають разом із нами.

Олексій Мамчук, БукІнфо, turnir.com.ua

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 971 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, футбол, Микола Трубачов: «Я б і надалі хоті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024