Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 09:04



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Грудень » 27 » Олександр Єжаков – новий головний тренер «Буковини»
13:06
Олександр Єжаков – новий головний тренер «Буковини»


На прес – конференції за участю керівництва ФСК «Буковина» стало відоме те, хто відтепер буде головним тренером чернівецької команди. Як повідомив віце – президент ФСК «Буковина» Владислав Кисіль, тренерський місток нашого колективу очолюватиме Олександр Єжаков.


Заслужений тренер України Олександр Єжаков народився у 1952 році. Раніше він працював у клубах «Дніпро» (Черкаси), «Машинобудівник» (Бородянка), «Хімік» (Сєвєродонецьк), «Торпедо» (Міасс, Росія), «Торпедо» (Москва, Росія), «Носта» (Новотроїцьк, Росія), «Шахтар» (Караганда, Казахстан), «Факел» (Варва). З 2002 по грудень 2009 року Олександр Олександрович очолював центр підготовки клубу «Молодь» (Полтава). На прес – конференції пана Єжакова не було, бо він ще не завершив роботу в Полтаві. До виконання своїх обов’язків  Олександр Єжаков приступить 15 січня. Вже відомо, що Єжакову допомагатиме місцевий тренер.

 
Нашу команду тренуватиме наставник Пятова та Чижова
 
 «Серед вихованців Олександра Єжакова відзначимо таких відомих гравців, як Андрій Пятов, Олександр Чижов, Володимир Чеснаков, Сергій Вовкодав. Ми вже раніше наголошували на тому, що робитимемо ставку на місцевих гравців, бо на Буковині є багато талановитої молоді. Скажу, що у нас є перспективні гравці 1993 року народження. За «Буковину» вже виступає Сергій Шевцов. Хлопчина у неповні 17 років демонструє доволі зрілу гру. Чому б нам не знайти ще кількох таких гравців, як Сергій. Зрозуміло, що у нас є проблеми. Нам треба їх вирішувати завдяки конструктивним діям. Губернатор Володимир Куліш вже озвучував завдання «Буковини» на сезон – здобути путівку у першу лігу. Наш клуб зробить все можливе для того, щоби вирішити її. Зрозуміло, що нам хотілося піти на зимову перерву лідером. Однак, обставини склалися так, що зараз «Буковина» перебуває на другій сходинці. У цьому нічого страшного немає, бо ми відстаємо від лідера лише на одне очко», - сказав Владислав Кисіль.
 
Планується, що перший  збір команди у 2010 році відбудеться в Чернівцях. Якщо усе буде гаразд із візами, то під час перерви у першості України «Буковина» може вирушити в Болгарію. У разі проблеми у організації поїздки у цю країну, наш клуб шукатиме можливість організувати навчально – тренувальні збори в Криму чи Молдові.  Зараз у команді перебувають 14 футболістів. 15 січня приїде група у складі 20 гравців, яких проглядатиме тренерський штаб «Буковини». У команді залишиться не більше ніж 25 виконавців.
 
Владислав Кисіль також розповів про невеликі зміни у гербі ФСК «Буковина». « У липні цього року ми представили новий герб ФСК «Буковина». Тоді на офіційному сайті нашої команди писали, що офіційні кольори  чернівецького колективу - жовтий та чорний кольори. Враховуючи побажання уболівальників, ми вирішили повернутися до традиційних кольорів клубу. Таке саме відбулося і з офіційним сайтом «Буковини», - зауважив віце – президент команди.
 
Чернівецький клуб співпрацюватиме з іспанською фірмою «Joma»
 
Нещодавно вдалося вирішити питання щодо екіпірування нашої команди. За словами Владислава Кисіля, ФСК «Буковина» досягнув домовленості про співпрацю з одним із провідних світових брендів - іспанською фірмою «Joma», яку засновано ще у 1965 році. Ця фірма має представництво у 8 країнах світу. «Ми сподіваємося на довготривалу співпрацю з «Буковиною», яка є легендарною командою. Чернівецький клуб виховав багато талановитих гравців. Мені приємно, що ФСК «Буковина» надає перевагу екіпіруванню нашої фірми», - зазначив дистриб'ютор фірми «Joma» в Україні Сергій Владика.  
 
Як зазначив президент ФСК «Буковина» Василь Федорюк, зараз тривають переговори з потенційними спонсорами клубу. «Для вирішення серйозних завдань ми прагнемо заручитися підтримкою представників бізнесових структур», -  зазначив Василь Олександрович. Пан Федорюк також повідомив про те, що на базі Лужан Кіцманського району планується створити команду, яка складатиметься з гравців 1992 – 1993 років народження та представлятиме ФСК «Буковина» у першості Чернівецької області.

ПРес-служба ФСК "Буковина"
Категорія: Футбол | Переглядів: 743 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, футбол, Олександр Єжаков – новий головний т, ФСК Буковина Чернівці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 buksport  
0
Обговорення на форумі smile cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024