Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaВт, 23.04.2024, 20:21



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Листопад » 26 » Пасажира «Тойоти» поховали на його день народження. Водій «Форда» Павло Польовий досі у важкому стані
09:58
Пасажира «Тойоти» поховали на його день народження. Водій «Форда» Павло Польовий досі у важкому стані

http://www.bukinfo.cv.ua/listgalphoto/phpIixtwo.1259176348.jpg

Внаслідок нічної аварії 19 листопада, коли фронтально зіткнулися Ford Mustang та Toyota Camry, один потерпілий загинув, а обидва водії потрапили до обласної лікарні швидкої допомоги. На цей момент стан водія «Форда» Павла Польового залишається відносно стабільним. Йому необхідно зробити комп’ютерну томографію. Утім поки що хлопець нетранспортабельний. Водієві «Тойоти» Олександру Маркедонову вже значно краще. Його перевели у звичайну палату. Травми пасажира «Тойоти» Григорія Малика виявилися несумісними із життям. Хлопця поховали 22 листопада. Цього дня він мав відсвяткувати своє 30-річчя.


Григорій любив хорошу музику і фільми

18 листопада, напередодні аварії, Григорій востаннє заходив на свою сторінку у соціальній мережі. Тепер на ній залишилися тільки фото. Як зазначать його друзі, він був дуже життєрадісним, любив подорожувати. Григорій закінчив школу №9 та Чернівецький фінансово-юридичний інститут. Працював у підрозділі примусового виконання рішень відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Чернівецькій області.
Із деяких захоплень Григорія були мультфільми, комедії, екшн, хороша музика та книжки з психології.
Його друзі не можуть повірити у цю втрату. Кажуть, Григорій Малик був дуже хорошою людиною і гарним другом. Вони переконані, що всі, хто його знав, не можуть сказати про нього поганого слова, позаяк він ставився до людей з повагою і намагався їм допомагати. «Він не зловживав своїм службовим становищем і дійсно жив по принципу людяності», - кажуть друзі.

Друзі кажуть: Павло не вживав алкоголю навіть на свята

24-річний Павло Польовий відомий у місті як успішний бізнесмен. Він є власником «Льодового майданчика» (одного з найбільших у Західному регіоні) та капітаном хокейної команди «Чернівецькі пінгвіни». Нещодавній матч спортсмени виграли, коли їхній капітан вже лежав у лікарні. До аварії він потрапив уночі, повертаючись після тренування. За чутками, у його крові знайшли 2.3 проміле алкоголю. Родичі обурені цією інформацією і мають намір відправити кров на повторний аналіз до Одеси. За свідченням Павлового оточення, Польовий намагався не перевищувати швидкість, на Новий рік не пив навіть шампанського.

Окрім переломів правого передпліччя і стегна у хлопця забій головного мозку. Тож необхідно зробити комп’ютерну томографію. Це можна дійснити в обласній лікарні або ж у діагностичному центрі.
- Враховуючи те, що паціент на апараті штучного дихання, транспортування його дуже ризиковане. – каже заступник головного лікаря міської лікарні швидкої медичної допомоги Микола Щербань. - Не думаю, що є якісь гематоми, бо це б проявилося з першого дня. Те, що дало про себе знати згодом – це ділянки забою. Ми робимо все можливе. Він ще загальмований. Періодично виконує команди. Але до повної свідомості не приходить.

Таксисти стверджують: «Тойота» мчала містом на шаленій швидкості і виконувала ризиковані маневри

За кермом "Тойоти” був 27-річний працівник відділу проблемних кредитів фізичних осіб великого чернівецького банку Олександр Маркедонов. Серед травм - перелом гомілки, забій грудної кітки, забій органів живота. Йому вже краще, гематоми розсмоктуються.
Зважаючи на наслідки зіткнення, швидкість автомобіля була не меншою за 130 – 150 кілометрів на годину. Таксисти, наближені до інформаційних джерел БукІнфо, свідчать, що бачили цього вечора білу Toyota Camry, яка мчала міськими вулицями з величезною швидкістю, виконуючи при цьому досить агресивні та ризиковані маневри. Депутат міської ради Василь Забродський, чиїм помічником є Павло Польовий, впевнений, що водій «Тойоти» був сильно п’яний. За його даними, автомобіль на швидкості близько 180 кілометрів на годину намагався відірватися від патрульного авта державтоінспекції.
- Я зацікавлений у тому, щоби це ДТП було розслідувано прозоро і винуватець поніс справедливе покарання, - заявив Забродський.

Офіційну заяву правоохоронців з приводу аварії на вулиці Руській, яка сталася 19 листопада о першій ночі, очікуємо завтра. Кореспонденти БукІнфо обов’язково триматимуть читачів у курсі справ.


Ігор КРАВЦІВ, БукІнфо
Категорія: Хокей | Переглядів: 1385 | Додав: tsvyatt | Теги: БукСпорт, Форд Мустанг, Аварія, Павло Польовий, хокей | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 tsvyatt  
0
Паша тримайся)))))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024