Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 19.04.2024, 00:29



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Вересень » 10 » Попадюк: Вболівальники розповідатимуть онукам, кого бачили на чернівецькій трасі
13:14
Попадюк: Вболівальники розповідатимуть онукам, кого бачили на чернівецькій трасі
http://images.turnir.com.ua/800x0s/pictures/2009-09-09/85a3_p1310052_popaduk_copy.jpg

Своєрідним «мотором» організаційного кометіту по проведенню у Чернівцях «Мотокросу націй» є заступник голови оргкомітету – перший заступник Чернівецького міського голови і великий шанувальник спорту Микола Попадюк. Він веде майже всі засідання оргкомітету і, як кажуть, постійно тримає руку на пульсі, аби вчасно втрутитися у ситуацію і забезпечити якісну підготовку арени змагань та інфраструктури до цієї історичної для столиці Буковини спортивної події. Оцінкою стану готовності Чернівців до «Мотокросу націй» та своїми передстартовими емоціями Микола Попадюк поділився з turnir.com.ua.

Ми регулярно обстежуємо трасу «Суперкрос», прилеглі території, під’їзні шляхи. Тому на засіданнях оргкомітету обговорюємо нагальні проблеми та шляхи їх розв’язання. Я скажу, що дуже великий обсяг робіт вже зроблений. Я думаю, що сама траса і територія клубу «Буковина» відсотків на 90 готова до проведення змагань. Але разом з тим на останньому засіданні оргкомітету я звернув увагу дирекції мотоклубу «Буковина» на те, що немає ще жодного об’єкту, який був би на 100% готовим до змагань. У нас відбулася відверта розмова. Відступати нікуди. Розповідати про те, що є проблеми, що ми не можемо те чи інше зробити, теж ніколи. Це вже все має залишитися позаду. Всі долучені до підготовки до цього історичного для нас спортивного дійства з розумінням ставляться до необхідності відпрацювати свою ділянку роботи на всі 100. Якщо перед етапом цьогорічного Чемпіонату світу на мотоциклах з коляскою деякі говорили, що не хочуть якусь роботу виконувати, то тепер всі усвідомлюють відповідальність і честь бути в цій команді, яка готує такі великі змагання.

Тобто це і відповідальність, і гордість за причетність до історичної події?..

Коли вчитель проводить урок, спершу він «втягує» клас у відповідну тему, потім розповідає і закріплює. Для того, щоби підняти дух пристуніх на засіданні оргкомітету, мені довелося зачитати перелік країн, які братимуть участь у цьому спортивному дійстві. Це справді малі Олімпійські Європейські ігри з мотокросу. І те, що вони проводяться у нашому місті... Мені сказали порахувати економічний ефект від проведення «Кросу націй» у Чернівцях. Одна тільки присутність цих всіх команд свідчить про імідж, який вони роблять нашому краю, нашому місту і нашій державі. Етапи, які відбуваються і у нас, і в інших містах України, якщо порівнювати з «Кросом націй», вони не тягнуть навіть на трійку за 10-бальною системою. Немає ніякого порівняння. Те, що ми побачимо під час «Кросу націй», особливо ті, хто розбираються в цьому виді спорту, – вони будуть розповідати своїм онукам, що бачили таких спортсменів на чернівецькій трасі!

Георгій Мазурашу
Категорія: Авто-Мото-Спорт | Переглядів: 966 | Додав: buksport | Теги: Чернівці, БукСпорт, Попадюк, Кубок Націй 2009, Мотокрос | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024