Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 26.04.2024, 09:10



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Жовтень » 12 » Трубачов: У матчі з «Вересом» ми мали більше шансів на перемогу
09:43
Трубачов: У матчі з «Вересом» ми мали більше шансів на перемогу
http://www.buksport.at.ua/_ph/58/2/667584715.jpg

Чернівецька «Буковина» відіграла останній поєдинок першого кола друголігової першості України. Підопічні Миколи Трубачова у рідних стінах зіграли унічию з рівненським «Вересом». Незважаючи на нічийний результат, буковинці продовжують очолювати турнірну таблицю. Після матчу «Буковина» - «Верес» turnir.com.ua поспілкувався з головним тренером чернівецького клубу Миколою Трубачовим. Микола Іванович прокоментував дії своїх підопічних у матчі з «Вересом», а також поділився планами команди

Миколо Івановичу, що Ви можете сказати про гру «Буковини» у матчі з рівненськими футболістами ?
У мене гра залишила двояке враження. Я задоволений самовіддачею футболістів. Ми до останньої секунди зустрічі намагалися вирвати перемогу. На жаль, здобути три очки нам не вдалося. Зрозуміло, що результат гри з рівненською командою нас не влаштував. Чому ми не змогли обіграти рівненську команду ? На це вплинуло декілька факторів. Фахівці футболу, уболівальники, які відвідали наш поєдинок із «Вересом», одразу зрозуміють те, про що йде мова.

На жаль, чернівецьку команду підвела погана реалізація моментів
Дійсно, ми втратили багато нагод для того, щоби засмутити суперника. Реалізація моментів – це, на жаль, ахілесова п’ята нашої команди. Нам хочеться того, щоби буковинські футболісти використовували свої моменти якомога частіше. Тому і наполегливо працюємо на тренуваннях. На жаль, наші форварди не змогли забити «Вересу». Зокрема, Владислав Коробкін часто вигравав боротьбу у захисників рівненського колективу. Зрештою, наші нападники постійно тримали у напрузі захист суперника.

Миколо Івановичу, які враження справила на Вас гра «Вересу» ?
Чесно кажучи, я очікував від рівненської команди більшого. У матчі з «Вересом» ми мали більше шансів на перемогу. Найреальніший момент відзначитися наш суперник мав лише під завісу зустрічі. Нас виручив воротар Андрій Мельничук. З гравців клубу з Рівного треба відзначити 18 – річного голкіпера Антона Ситникова. Він відіграв у Чернівцях блискучий поєдинок.

З яких причин не було у стартовому складі «Буковини» Романа Ємельянова ?
Останнім часом Роман хворів. До матчу з «Вересом» футболіст провів лише кілька тренувань. Зрозуміло, що Ємельянов не був готовим на сто відсотків. Тому він і залишився в запасі.

Як команда готуватиметься до наступної домашньої гри з ФК «Львів – 2» ?
Після відпочинку футболістів, у вівторок розпочнеться підготовка команди до матчу. На жаль, у поєдинку з ФК «Львів – 2» через перебір жовтих карток не зможе допомогти «Буковині» захисник Павло Іванов. Як «Буковина» гратиме без Іванова, вирішимо вже незадовго до поєдинку. У матчі з представниками Львівщини знову ж таки розраховую на підтримку наших уболівальників. Я хочу подякував буковинцям за те, що незважаючи на дощову погоду, прийшли на матч улюбленої команди.

Олексій Мамчук

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 944 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, Верес Рівне, Буковина Чернівці, футбол, Микола Трубачов, матч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024