Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 25.04.2024, 06:51



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Лютий » 24 » У клубного настільного тенісу фінансові проблеми
10:45
У клубного настільного тенісу фінансові проблеми

Третій тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу серед команд Суперліги гостює у Чернівцях. Елітний дивізіон вже зараз залишився без двох команд, а третя – не з’явилася на звітний тур.

До столиці Буковини через фінансові труднощі не приїхали срібні призери торічного чемпіонату – “Суми”. Відповідно, сумчани гарантовано опускаються вниз з третьої позиції, на якій сумчани перебували після двох турів.

Ще двох команд Суперліга недорахувалася раніше – “Авторитет” (Харцизк, 4 місце в попередньому чемпіонаті) заплатив стартовий внесок і не виступав, а “Дунай” (Ізмаїл Одеської обл.) відіграв два тури і знявся. Тож цього сезону із Суперліги ніхто не “вилітатиме” – головне самим не “вилетіти” через кризу та інші проблеми.

Підвищений інтерес у місцевих шанувальників пінг-понгу викликають матчі за участю місцевої команди “Альфа-Аеротур-сервіс”, яка дебютує у Суперлізі, та лідера і фаворита “Норда”. З господарями змагань зрозуміло – попри прогнозовані поразки, вони гарантували собі глядацькі симпатії вже тим, що разом із волейбольним клубом “Будівельник” пробилися до найвищого ешелону. А донеччани особливо цікаві своєю “екзотичністю” – за “Норд” виступають легіонери з Китаю, в тому числі Коу Лей, який прийняв українське громадянство і представляв нашу країну на Олімпіаді у рідному Пекіні.

Після 1 туру та церемонії відкриття новоспечений українець за допомогою одноклубника Івана Каткова, який виступив у ролі перекладача, дав експрес-інтерв’ю місцевим журналістам. Коу Лей, зокрема, зазначив, що і він, і партнери по команді налаштовані набрати максимум очок і втримати чемпіонський титул. Щодо дебютантів Суперліги, яких “Норд” “екзаменував” на старті чернівецького туру, китайський українець назвав цю молоду команду (яка практично є юнацькою збірною України) перспективною і порадив хлопцям не збавляти обертів – особливо на тренуваннях.

Цікаво, що в парній грі досвідчений китайський дует ледь не поступився юним опонентам з “Альфа-Аеротур-сервісу” Павлу Берднику та Петру Кіму. За рахунку 2:2, чернівчани вели 5:1 і 8:4, але все-таки поступилися 9:11…

Овації зіравав Павло Бердник і під час двобою з українсько-китайським олімпійцем. Під час одного з розіграшів Коу Лей змушений був “дістати” в кінці міні-майданчика і в стрибку шарик, який перелітав через нього. Виклавши його знову під удар і очікуючи чергової атаки “на силу”, Лей перескочив через огорожу, але Бердник зорієнтувався і холоднокровно “поклав” шарик під сітку, що виглядало дуже ефектно. Гадаю, олімпієць рідко опиняється в таких ситуаціях…

Приїзджі команди відзначили високий рівень організації змагань у Чернівцях. Левова частка цих компліментів заслужено була адресована президенту обласної федерації настільного тенісу і керманичу фірми “Альфа-Аеротур-сервіс” Вадиму Наголі, завдяки підтримці якого команда дійшла до Суперліги, а Чернівці регулярно приймають тенісні баталії національного рівня.

Вартий уваги і той факт, що матчі за участю чернівецької команди будуть транслюватися на місцевому телеканалі “Чернівці”.

Технічні дані

12.02.09. 1 тур. “Норд” (Донецьк) – “Альфа-Аеротур-сервіс” (Чернівці) – 4:0, “Промкрепьож” (Дружківка) – “ПНТУ” (Полтава) – 4:1, “Суми” - “Донбас” (Волноваха) – 0:4 (неявка).
2 тур. “ПНТУ” - “Норд” - 1:4, “Альфа-Аеротур-сервіс” - “Донбас” - 0:4, “Промкрепьож” - “Суми” - 4:0 (неявка). Матч 5 туру. “Норд” - “Промкрепьож” - 4:1.

Турнірне становище

1. “Норд” (Донецьк) – 34
2. “Промкрепьож” (Дружківка Донецької обл.) – 29
3. “Донбас” (Волноваха Донецької обл.) – 28
4. “Суми” – 23
5. “ПНТУ” (Полтава) – 22
6. “Альфа-Аеротур-сервіс” (Чернівці) – 18

13.02.09. 3 тур. 10.00. “Норд” - “Донбас”, “Альфа-Аеротур-сервіс – “Промкрепьож”, “ПНТУ” - “Суми” - 4:0 (неявка).

4 тур. 15.00. “Промкрепьож” - “Донбас”, “ПНТУ” - “Альфа-Аеротур-сервіс”, “Суми” - “Норд” - 0:4 (неявка).

14.02.09. 5 тур. 10.00. “Донбас” - “ПНТУ”, “Суми” - “Альфа-Аеротур-сервіс” - 0:4 (неявка).

Георгій Мазурашу, Фото: Георгій Мазурашу


Категорія: Теніс | Переглядів: 1371 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024