Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 19.04.2024, 22:49



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Лютий » 25 » Стрільба з лука. Розборки за путівки на чемпіонат світу
12:08
Стрільба з лука. Розборки за путівки на чемпіонат світу


В понеділок, найімовірніше, стануть відомі прізвища трьох чоловіків та жінок, які представлятимуть Україну на чемпіонаті світу зі стрільби з лука в приміщенні з 4 по 8 березня у Польщі.

Наразі на місце в основному складі претендують удвічі більше “робін гудів”. Хто має залишитися “за бортом” відбору визначають за підсумами триденних неофіційних змагань під час навчально-тренувального збору.

Першого дня кандидати до збірної стріляли так звану вправу М3 (2х18 стріл, чотири рази). Другого дня всі стріляли “двобої” кожен з кожним (по 18 стріл). На фініші “внутрішнього відбору” знову відбудуться спаринги між всіма збірниками, але вже по 12 стріл. За найменшою кількістю місць визначаться по 2 чоловіків та жінок, яких гарантовано включать до збірної. А треті вакансії заповнять за рішенням тренерської ради на чолі з головним тренером Віктором Сидоруком, старшим тренером жіночої збірної Тетяною Мунтян та старшим тренером чоловічої команди Сергієм Антоновим.

Після двох днів відбору, як повідомили нам у трененрському штабі збірної, серед жінок лідирують Олена Кушнірук (Львів), Галина Добрєва (Львів) та Вікторія Коваль (Харків). Теоретичні шанси потрапити до головної команди зберігають також харків’янки Тетяна Бережна, Ніна Мильченко та Ксенія Савіна.

У чоловіків поки що в лідерах Максим Тараненко (Чернівці), Юрій Гавелко (Львів) та олімпійський чемпіон Пекіну Віктор Рубан (Харків). На місце в збірній претендують також Павло Беккер (Одеса), Дмитро Марченко (Львів) та Дмитро Ловчиков (Харків).

Цікаво, що до заключного етапу відбору не потрапила чернівчанка Тетяна Дорохова, яка торік стала абсолютною чемпіонкою Європи в приміщенні. На чемпіонаті України вона була сьомою і могла увійти до шістки, яку викликали на відбірний збір, лише за рішенням тренерської ради. Але перевагу надали восьмій учасниці Галині Добрєвій зі Львова. Аргументи? Вона успішно виступала на юніорських чемпіонатах світу та Європи, тож вважається дуже перспективною лучницею. Іншими словами, - дорогу молодим!

Хоча Дорохова лише на два роки старша за Добрєву, але має в активі вже чимало нагород з дорослих чемпіонатів світу та Європи в приміщенні. Тетяна не стала коментуати рішення тренерської ради і зауважила: “Може, це й на краще. Змагання просто неба – набагато престижніші, тож я маю намір сконцентруватися на підготовці до них. Та й на Олімпійські ігри через успіхи в приміщенні не відберешься. Є до чого прагнути, будемо працювати далі і доводити, що ще є порох в порохівницях”.

Категорія: Стрільба з лука | Переглядів: 1207 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024