Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 28.03.2024, 20:35



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Березень » 16 » Юрій Мельничук: Я ніколи не перестаю вірити у своїх хлопців
11:20
Юрій Мельничук: Я ніколи не перестаю вірити у своїх хлопців
Головний тренер волейбольного «Будівельника – Буковини» Юрій Мельничук розповів про стан склад у команді і оцінив її найближче майбутнє.

Чернівецькі уболівальники вже звикають до успіхів дебютанта вітчизняної Суперліги - команди - "Будівельник - Буковина". Останнім часом "будівельники" перемогли київський та харківський «Локомотиви», сильний клуб «ІмпексагроСпорт Черкаси». До того ж у чернівецькій команді дебютували сильні гравці – Сергій Середа та Костянтин Жилінський. На думку фахівців, чернівчани мають непоганий шанс посісти призове місце. З головним тренером «Будівельника – Буковини» Юрієм Мельничуком поспілкувався автор цих рядків.

Юрію Володимировичу, як «Будівельнику – Буковині» вдалося запросити кваліфікованих волейболістів київської команди «Локомотив» Сергія Середу та Костянтина Жилінського ?
Коли у київському «Локомотиві» не платили зарплату, то президент чернівецької команди Василь Ватаманюк знайшов джерела для запрошення Середи та Жилінського. Придбання цих волейболістів піде на користь «Будівельника – Буковини». До того ж у нашій державі існує дефіцит гравців такого амплуа, як у Жилінського. Щодо Сергія Середи, то досвід цього виконавця суттєво допоможе команді. Сергій блискучий гравець та чудова людина. Зараз найголовніше те, що хлопці добре увійшли в команду. Я дуже задоволений ставленням новачків до роботи.

У Вас не було бажання залучити до своєї команди інших гравців столичної команди ?
У мене є інформація, що столичний «Локомотив» поки що залишив лише Костянтин Бакун, який зараз перебуває у Туреччині. Залишилися ж у Києві Юрій Воробей, Дмитро Бабков… Цим гравцям треба платити відповідну зарплату. У такій ситуації необхідно враховувати фінансові можливості клубу.

Після приходу Середи та Жилінського у лавах «будівельників» перебувають чотирнадцять гравців. Чи може хтось з волейболістів залишити чернівецький клуб ?
У команді завжди повинна бути конкуренція. Тому незважаючи на те, що колектив поповнили Середа та Жилінський, команду ніхто не залишить. Василь Ватаманюк підтвердив те, що до завершення сезону у «Будівельнику – Буковині» перебуватимуть чотирнадцять гравців. А у заявку на матч потраплятимуть дванадцять найсильніших волейболістів.

Чи очікували Ви на те, що чернівецький клуб блискуче дебютує у Суперлізі ?
Минулого року я давав інтерв’ю одній з київських газет. Тоді сказав: «У Суперлізі хлопчиками для биття ми не будемо». Я ніколи не перестаю вірити у своїх хлопців. Мої підопічні довели те, що можуть грати на рівних із грандами вітчизняного волейболу.

Фото Георгія Мазурашу

Олексій Мамчук

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 1171 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024