Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 00:00



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Березень » 23 » Ватаманюк: Чернівецький клуб не повинен втрачати те, що здобув у цьому році
18:52
Ватаманюк: Чернівецький клуб не повинен втрачати те, що здобув у цьому році
Дебютант волейбольної Суперліги – команда «Будівельник – Буковина» (Чернівці) зуміла за підсумками попереднього етапу змагань посісти другу сходинку. Наприкінці минулого тижня підопічні Юрія Мельничука двічі переграли на виїзді київський «Локомотив» - 3:1, 3:1.

Автор цих рядків попросив президента «Будівельника – Буковини» Василя Ватаманюка оцінити роботу тренерів і гравців, а також поділитися планами команди на майбутнє.

Василю Ананійовичу, чи очікували Ви на те, що дебютант вітчизняної Суперліги – «Будівельник – «Буковина» зможе пробитися у четвірку кращих команд ?
Коли я щось починаю робити, то завжди маю кінцеву мету. Щодо волейбольної команди «Будівельник – Буковини», то перед нею стояло завдання потрапити у четвірку кращих колективів. Ми це і зробили.

Чернівецькій команді суттєво допомогли Сергій Середа та Костянтин Жилінський, які прийшли у «Будівельник – Буковину» зі столичного «Локомотива»…
Дійсно, Середа і Жилінський допомогли нам в останніх іграх. Хоча інші волейболісти також додали у майстерності.

Другий сезон буковинський колектив тренує Юрій Мельничук, який до приїзду в Чернівці працював у Маріуполі. Як Ви оцінюєте його роботу ?
У 2007 році ми забрали у Чернівці практично усю маріупольську команду «Азовсталь». Тому і не дивно, що на Буковину приїхав Юрій Мельничук, який є професіоналом своєї справи. За час роботи цього фахівця у Чернівцях, команда «Будівельник – Буковина» досягла значного прогресу.

Тепер буковинцям доведеться зіграти серію поєдинків із «Кримсодою», яка є для чернівчан незручним суперником…
Я думаю, що гравці нашої команди зробили висновки щодо попередніх невдач. Тому ми можемо переграти «Кримсоду». А на уболівальників очікують цікаві поєдинки. До речі, на матчі з київським «Локомотивом» вирушила чисельна армія буковинських уболівальників, які чудово підтримали наших волейболістів. Переконаний, що шанувальники волейболу суттєво допомогли гравцям двічі перемогти столичну команду "Локомотив".

Чи є підстави сподіватися на те, що і наступного сезону «будівельники» боротимуться за нагороди ?
Ми збережемо команду. Гадаю, що наступного сезону відбудеться підсилення колективу новими гравцями. Чернівецький клуб не повинен втрачати те, що здобув у цьому році.

Василь ВАТАМАНЮК народився 12 січня 1947 року у селі Рингач Новоселицького району Чернівецької області. Закінчив Чернівецький будівельний технікум, Дніпропетровський хіміко-технологічний інститут, Міжреґіональну академію управління персоналом та Міжнародний Відкритий Університет у США. Заслужений будівельник України. Доктор філософії у галузі ділового адміністрування. Нагороджений орденами “За розбудову України”, Миколи Чудотворця І ступеня та іншими відзнаками. Срібний призер чемпіонату України - 2003 серед ветеранів у складі чернівецької команди . Голова правління ВАТ "Чернівецький цегельний завод №3", голова Чернівецького відділення НОК України.

Фото: versii.cv.ua

Олексій Мамчук

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 1004 | Додав: buksport | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 buksport  
0
"Ми збережемо команду. Гадаю, що наступного сезону відбудеться підсилення колективу новими гравцями. Чернівецький клуб не повинен втрачати те, що здобув у цьому році."

Це дуже радує!!!!!!!!!!!!!!!


2 buksport  
0
Треба для команди сайтик мутити, а то ніяк без нього

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024