Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 19.04.2024, 12:16



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Травень » 30 » Фанат з-над Прута: вболівай за рідну «Буковину»!
10:29
Фанат з-над Прута: вболівай за рідну «Буковину»!
Для багатьох фанатизм це щось з області пара-нормальних явищ, часто люди соромляться цього терміну. Зазвичай особи, які відвідують футбольні матчі бояться виділятися серед інших, вигукувати, співати, скандувати на підтримку улюбленої команди й лише у випадку коли вони "навалені" можуть хаотично, тупо-глупо рикати все, що їм "лізе у макітру". Така поведінка на наших стадіонах дуже притаманна. Але існує й інша сторона медалі, про яку хотілося б написати.


Фанати, ультрас, супортери, фани чи просто активні вболівальники, які прагнуть підтримувати рідний клуб організовано, цікаво, ефектно мають свої цілі й завдання. Кожен фанат утотожнює себе з певним клубом (в нашому випадку ФК "Буковина" Чернівці), має приналежність до рідного міста, переживає за те, чим має пишатися. Честь і гордість міста, рідної команди йому не чужі. У кожній людині живе в середині любов до рідної землі, так само й в фанатів, які проявляю це на трибунах стадіонів.

Що стосується фанатів з над прута, то за нашою діяльністю можна спостерігати на стадіоні "БУКОВИНА", точніше сектор 5. Основною метою для вболівальників являється організована, гідна, мобілізована підтримка улюбленої команди, як у візуальному так й у звуковому аспекті нашої діяльності. Прапори, дворучники, транспоранти, шарфи, банери - все це є не відємним елементом вболівання на нашому секторі. Ми створювали модульні-шоу в кольорах рідного клубу, полотна,текстові банери, скажімо забезпечували перформенс (оформлення сектору ), щоб наш стадіон не виглядав сірим та похмурим, а більш колоритним.

Власне ми вносимо в буковинських футбол саме ту родзинку, урізноманітнюємо своєю діяльністю майже нікому не цікаві матчі 2 ліги , давно вже забутої та покинутої можновладцями команди під славетною назвою "БУКОВИНА".
 
Саме ми маємо подбати про яскравість та видовищність на секторах під час матчів в найнижчому українському дивізіоні, й надалі позбавляти їх похмурості та сірості, вселяти віру в команду, у перемогу. Без нас (вболівальників, фанатів) футбол не має сенсу, втрачає взагалі будь-яку сутність. Так само як є українці, які люблять свою батьківщину - є Україна, є чернівчани – існує місто Чернівці, є фанати - є "БУКОВИНА".

Тому ми закликаємо усіх чернівчан, а власне тих хто не може жити без копаного мяча, підтримати рідну команду (особливо у складний для неї час), вболівати по-європейськи і не цуратися свого походження, своїх пристрастей (правда лише коли вони не суперечать здоровому глузду), своєї любові до міста, улюбленого футбольного клубу. Також закликаємо до спільної діяльності заради покращення загального візерунку фанів, вболівальників, фанатів ФК "Буковина" на фоні решти в Україні.
 
 
Думаю, всі розуміють той факт, що в єдності - ми сила.
Дякую за увагу.  Олександр. 5 сектор

По матеріалах БукІнфо. Фото С.З. з архіву сайту

Категорія: Футбол | Переглядів: 842 | Додав: buksport | Теги: Фанат з-під Прута: вболівай за рідн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024