Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 18.04.2024, 07:10



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Червень » 9 » У Чернівцях відбувся «Матч зірок»
16:01
У Чернівцях відбувся «Матч зірок»

Фінальним акордом відкритого чемпіонату Чернівців з хокею став «Матч зірок», в якому переможець змагань ХК «Заболотів» з Івано-Франківської області зустрівся із збірною інших команд-учасниць, та сповнена сюрпризів церемонія нагородження.

«Матч зірок» носив не лише товариський, а й доволі принциповий характер. По-перше, це було фактично протистояння Івано-Франківського та Буковинського аматорського хокею. По-друге, основу збірної склали представники тих команд, чиї турнірні амбіції у більшій чи меншій мірі постраждали від заболотців, а отже у цьому поєдинку можна було взяти своєрідний реванш.

Перед заключним поєдинком хокейного сезону на Буковині фахівці віддавали перевагу заболотівській команді, яка, на їхню думку, мала би взяти гору за рахунок кращої зіграності. Та й взагалі заболотівці протягом всього чемпіонату демонстрували доволі стабільну гру. Але при цьому прогнозисти не врахували вочевидь те, що «Заболотів» буде менш вмотивованим, ніж суперники. І саме завдяки бійцівським якостям, більшому завзяттю і волі до перемоги збірна інших команд мала перевагу. Хоча, забігаючи наперед, варто зазначити, що кінцевий рахунок, як кажуть, був не за грою, оскільки заболотівці втратили більше нагод для взяття воріт, ніж буковинці. Але факт залишається фактом – чемпіони програли з майже розгромним рахунком 3:7.

Цікаво, що у складі переможців всі шайби на свій рахунок записали лідери атак «Дрім Тіма» Олександр Довганич (3 шайби) та Валентин Філіпчук (4 шайби), які посіли перше та третє місця у списку кращих голеадорів чемпіонату. А за «Заболотів» відзначилися Юрій Пирог (друге місце у списку кращих бомбардирів) та новачок команди Дмитро Южков, який, за словами друзів заболотівського колективу, має досвід виступів у другій команді ЦСКА (Москва) у вищій російській лізі.

Ще один цікавий факт – залучений до коментаря (матч транслювався на місцевому телеканалі ТВА) депутат обласної ради Віктор Довганич з другої спроби точно спрогнозував фінальний рахунок – спершу пророкував перемогу збірній 6:4, а в середині поєдинку змінив свій прогноз на влучних 7:3.

Одразу по завершенні гри відбулася церемонія нагородження героїв відкритого чемпіонату Чернівців з хокею, яка сюрпризно розпочалася гімном України у виконанні оперного співка – заслуженого артиста України Івана Дерди. Головний організатор змагань – власник «Льодового майданчика» і капітан однойменної команди Павло Польовий не залишив без презентів жодну команду. Спеціальні призи отримали також помічники Польового – керівник міського спорту Святослав Дяконюк, коментатор Сергій Батюк, автор цих рядків та інші. Павлу Польовому теж піднесли сюрприз – за вагомий внесок у розвиток хокею на Буковині його нагородили спеціальною подякою від обласної влади, яку вручив один з найактивніших депутатів обласної ради Віктор Довганич.

Спеціальні трофеї «Відкриття сезону» дісталися одразу двом юним хокеїстам – Дмитру Гамалю («Орлан») та голкіперу Павлу Кузику («Льодовий майданчик»), який, до речі, спеціально приїхав на церемонію з «Артеку», де влітку працює «вожатим». Двох лауреатів мала і номінація «Кращий розпасовщик» – Юрій Пирог («Заболотів») та Павло Пуцак («Льодовий майданчик») набрали за чемпіонат по 11 результативних передач. Кращим воротарем став Микола Кузик («Льодовий майданчик»), який взагалі став на ковзани за місяць до початку змагань (!). Приз кращого захисника поповнив колекцію Дмитра Максименка («Льодовий майданчик»), який, на жаль, не зміг дограти «Матч зірок», ціною травми врятувавши у третьому періоді свої ворота. Звання кращого бомбардира дісталося Олександру Довганичу («Дрім Тім») за додатковими показниками – вони з Юрієм Пирогом («Заболотів») набрали за системою гол+пас по 35 очок, але Довганич закинув більше шайб – 32 проти 24-х у Юрія.

Церемонія нагородження увінчалася фейєрверком, колом пошани та тривалою фотосесією з героями змагань та красенем-перехідним Кубком.

Додати варто те, що поза увагою залишилася робота інших помічників головного оріганізатора чемпіонату Павла Польового, в т.ч. Діани Корсун, Галини Польової, працівників «Льодового майданчика», які займалися «рутинною» організаційною роботою, що найчастіше залишається «поза кадром». Добрих слів заслуговує і праця знімальної групи, студії «КУМ-відео» та телеканалу ТВА, які забезпечили відкритому чемпіонату Чернівців з хокею «телевізійність».

7.06.09. Чернівці. Льодовий майданчик. «Матч зірок».
ХК «Заболотів» – «Збірна інших команд» – 3:7 (0:3, 1:1, 2:3)
Голи: Дмитро Южков, 38, 55, Юрій Пирог, 52 – Олександр Довганич, 3, 19, 49, Валентин Філіпчук, 12, 29, 46, 58).
Судді: Павло Польовий, Степан Вовк.

ХК «Заболотів» : 1. Руслан Юрченко, 5 Микола Фелещук, 15 Ігор Цвік, 4 Ігор Герба, 57 Володимир Свіршко, 19 Юрій Пирог, 20 Володимир Горук – капітан, 18 Богдан Маковійчук, 14 Любомир Мусійчук, 17 Дмитро Южков. Тренери – Володимир Савяк, Петро Сапа.

«Збірна інших команд» : 8 Олександр Балинський («Дрім Тім»), 3 Анатолій Матвєєв («Орлан»), 9 Дмитро Максименко («Льодовий майданчик»), 57 Віталій Соловйов («Атлант»), 2 Валерій Капралов («Дрім Тім»), Павло Пуцак («Льодовий майданчик»), Олександр Довганич («Дрім Тім»), Василь Клим («Версаль»), Дмитро Гамаль («Орлан»), Валентин Філіпчук («Дрім Тім»).

ФОТОГАЛЕРЕЯ - "Матч зірок - 2009"

ОБГОВОРЕННЯ - http://www.buksport.at.ua/forum/13-62-1

Георгій Мазурашу

Категорія: Хокей | Переглядів: 1106 | Додав: buksport | Теги: У Чернівцях відбувся «Матч зірок» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 buksport  
0
Прикольно, і в нас вже проводять матчі зірок, це ж треба таке!!!!!!!!!!!! cranky good hippy holiday

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024