Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 25.04.2024, 05:31



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Червень » 26 » Хмельничани з суперліговцем поступилися буковинським аматорам
09:52
Хмельничани з суперліговцем поступилися буковинським аматорам


Сенсаційними можна назвати підсумки І Відкритого турніру з пляжного волейболу на призи ТОВ «Родничок» у Боянах Чернівецької області. Фаворити змагань хмельничани, серед яких, крім «новаторів», був і гравець суперліговського «Імпекс Агро Черкаси» Володимир Ковальчук, у супер інтригуючому поєдинку за право зіграти у фіналі поступилися місцевій команді «Родничок», укомплектованої представниками аматорського «Будівельника» – бронзового призера аматорського чемпіонату України.

Прем’єрний турнір відбувся за змішаною системою. Перша четвірка спершу зіграла по колу, а потім перша з другою командою розіграли головний приз, а друга й третя – останню вакансію на п’єдесталі пошани. До того ж, грали не у класичний пляжний волейбол, а чотири на чотири, що виглядає набагато цікавіше, ніж два на два.

Проаналізувавши потенціал основних претендентів на перемогу, можна було спрогнозувати, що у вирішальному поєдинку зійдуться хмельничани та резервісти «Будівельника» (себто «Родничок»). Ці команди зустрілися у заключному турі колового турніру. Але турнірне становище склалося так, що переможець цього двобою входив до суперфіналу, а переможений змушений був задовольнитися участю у «маленькому фіналі». Справа дійшла до тай-брейку, де буковинці, «витягнувши» декілька матч-болів, все-таки дотиснули майстровитих гостей – 18:16.

У матчі за 3 місце хмельничани 21 чеервня, у неділю, без особливих складнощів здолали «Новоселицю» з Чернівецької області – 2:0.

У фіналі авторам сенсації протистояла команда Чернівецького національного університету. Гравці «Родничка» після важкої перемоги над хмельничанами, як кажуть, спіймали кураж і на цій хвилі піднесення «розібралися» з «Університетом» у двох партіях.

Пляжні баталії гостювали у туристично-оздоровчому комплекі «Сонячна долина», який славиться не лише унікальною для сільської місцевості спортивною інфраструктурою, а й чудовими готелями, котеджами, ресторанами, озерами і фактично «парковим зоопарком». Тож учасники змагань мали можливість у перерві між іграми та ігровими днями, як кажуть, відпочити душею. Ті, хто вперше відвідали «Сонячну долину», не приховували, що вражені цим комплексом. А суперліговець Володимир Ковальчук зізнався, що нічого подібного раніше ніде і ніколи не бачив.

Сюрпризною виявилася і церемонія нагородження. Крім традиційних медалей та трофеїв, призери отримали і грошові винагороди, а всі команди-учасниці – презенти від власника комплексу і співвласника ТОВ «Родничок» – депутата обласної ради і колишнього спортсмена Івана Семенюка та його брата Миколи, який був ініціатором проведення звітного турніру. Спеціальний приз кращого гравця змагань дістався лідеру «Новоселиці» Андрію Романишину (який тепер виступає за аматорський «Будівельник»). Окремо відзначили і суддівську колегію на чолі з арбітром національної категорії, майстром спорту Петром Рацею.

Ударну «золоту» четвірку «Родничка» склали Сергій Грінько (граючий тренер), Анатолій Синицький, Олександр Скорейко та Віктор Дудуц.

Георгій Мазурашу

Категорія: Волейбол | Переглядів: 935 | Додав: buksport | Теги: Хмельничани з суперліговцем поступи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024