Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaСб, 27.04.2024, 05:14



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Червень » 30 » "Буковина" зіграла у Донецьку та матиме автобус
13:58
"Буковина" зіграла у Донецьку та матиме автобус

Чернівецька «Буковина» розпочала підготовку до першості України – 2009/2010. Підопічні нового головного тренера буковинської команди Миколи Трубачова взяли участь у п’ятому Міжнародному турнірі на призи РСК «Олімпійський» (спонсор змагань – компанія «КОНТІ»), який відбувався в Донецьку.

«Ми вирішили перевірити футболістів, які виступали переважно у «Буковині» та харківському «Арсеналі». Нам хотілося, щоби хлопці знайшли взаєморозуміння між собою. Тому ми і вирішили зіграти у Донецьку», - зазначив пан Трубачов.

З тих гравців, які виступали у чернівецькому колективі минулої першості, у столицю Донбасу вирушили лише воротар Вадим Джура, захисник Петро Климус, півзахисники Олег Керчу, Михайло Рябий, Валерій Блажко, Олександр Тодорович і нападник Олександр Семенюк. Однак, це не означає, що інші футболісти не виступатимуть у «Буковині». За словами Миколи Трубачова, чернівецький колектив поки що не залишив жоден гравець.

Як повідомляє прес - служба ФСК "Буковина", клуб із Чернівців зіграв у Донецьку три гри. Буковинська команда переграла російський колектив «Авангард» (Курськ) – 1:0 (гол на рахунку Олега Керчу), а також поступилася клубам «КОНТІ» (Костянтинівка) та «Ходак» (Черкаси). Зрозуміло, що на результати зустрічей суттєво вплинуло те, що буковинці вперше зіграли в одній команді з футболістами, які минулого сезону захищали кольори харківського «Арсеналу». Цікаво, що у матчі з «Ходаком» у нападі «Буковини» довелося грати воротареві Андрієві Мельничуку, бо багато футболістів зазнали травм.

Микола Трубачов залишився задоволений грою Олександра Семенюка, Валерія Блажка та голкіпера Андрія Мельничука, який грав у «Буковині» ще у 1999 році. До речі, Мельничук, який має досвід виступів у клубах вищої та першої лігах (івано – франківське «Прикарпаття», сумський «Спартак – Горобина», дніпродзержинська «Сталь», «Нафтовик – Укрнафта» з Охтирки), вже дав згоду грати у чернівецькій команді. Тепер усе залежить від рішення керівництва клубу.

Вже відомо, що у «Буковині» виступатимуть досвідчені футболісти – захисник Павло Іванов (1984 рік народження), півзахисник Андрій Драголюк (1982), нападник Владислав Коробкін (1983). Киянин Павло Іванов пограв у столичній «Оболоні» та білоруському клубі «МТЗ – РІПО» (Мінськ). Щодо Андрія Драголюка, то уродженець міста Володимир – Волинський встиг виступити у ФК «Львів», львівських «Карпатах», київській «Оболоні», черкаському «Дніпрі», харківських колективах «Геліос» та «Арсенал», а також у юнацькій та молодіжній збірних України. Владислав Коробкін (народився у Харкові) захищав кольори київської «Оболоні», івано – франківського «Спартака», ПФК «Севастополь», луганського «Комунальника» та харківського «Арсеналу».

Думається, що зможуть допомогти «Буковині» перспективні гравці – захисник Сергій Шевцов (1993) та нападник Володимир Черников (1992), які також грали у харківському «Арсеналі». Шевцов має досвід виступів у збірній України (U -16).

Зараз футболісти «Буковини» під керівництвом Миколи Трубачова, якому допомагають Віталій Пушкуца та Віктор Мглинець, тренуються у Чернівцях. 8 липня чернівецька команда вирушить на навчально – тренувальні збори у Вижницю (Чернівецька область). Там буковинці зіграють кілька контрольних поєдинків.

Приємно, що у ФСК «Буковина, врешті – решт, з’явився власний автобус. Вже розроблено новий герб (на фото) чернівецької команди, а вже найближчим часом розпочне роботу офіційний сайт «Буковини».

ОБГОВОРЕННЯ НА ФОРУМІ

Прес-служба ФСК "Буковина"

Категорія: Футбол | Переглядів: 2037 | Додав: buksport | Теги: Буковина зіграла у Донецьку та мати | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 18
1 buksport  
0
Герб мені взагалі не подобається, до чого там орли? Ті інвестори шо взагалі тово....... cool

2 buksport  
0

3 buksport  
0
23.06.2009 ТУРнир выходного дня

Вы хотите по-летнему жарких эмоций? Предлагаем вам их совершенно безвозмездно: любительский футбол любимых команд обещает показать всю мощь и красоту истинного славянского темперамента! Мы покажем вам то, чего вы уже не увидите в большом футболе…

27-28 июня текущего года в Донецке по инициативе компании «КОНТИ" и при поддержке Донецкого областного совета состоится V Международный турнир по футболу на призы РСК «Олимпийский».
В соревновании примут участие 6 команд из Украины и России:

Олимпик (Донецк)
Ходак (Черкассы)
Авангард (Курск, РФ)
Арсенал (Харьков)
Шахтер (дублирующий состав, Донецк)
КОНТИ (Константиновка)

Очень сильным соперником показал себя «Ходак», который вышел в финал турнира на призы РСК «Олимпийский» в 2006-м и пропустил всего один гол лидера. Имя клуба «Шахтер» говорит само за себя, даже если речь идет о дублирующем составе. Команды «Арсенал» и «Авангард» давно мечтают вырваться в лидеры, и до сих пор оставались темными лошадками турнира, но кто знает, какой сюрприз они готовят в этом году? За пять лет проведения турнира удача улыбалась разным командам.
Кто выиграет турнир-2009? Победитель получит Кубок, медали и подарки от партнеров турнира. Зрителей ожидает волнительное и интригующее зрелище, викторины и сладкие призы от компании «КОНТИ».
Мы ждем вас!

Место: РСК «Олимпийский»
Время: 27 июня 2009 года с 9.30 до 20.00 (16.00 - официальное открытие)
28 июня 2009 года с 11.00 до 20.00 (19.30 - официальное закрытие/награждение победителей)

По вопросам аккредитации обращайтесь:
Ярослава Полякова
тел. ( 062) 388 56 70
polyakova@konti.com

ДЖЕРЕЛО


4 buksport  
0
По неофіційній інформацій це domain: fcbukovina.com.ua
хотя по правильному пишеться fcbukovyna і домен не занятий, ці інвестори срані вже зловились на брехні з тірніром у Донецьку де виступали ми під імям Арсенала, нах нам таких меценатів angry

5 Чумак  
0
Я уже всех собрал, выставил "поляну" и поблагодарил за роботу. Арсенала уже нет. А то что Арсенал, то это просто ошибка организаторов. Птому что планировалось что будет Арсенал. Играла Буковина... У нас такой менталитет - сразу всё критиковать. А себя и мою любимую Буковину в обиду не дам

8 buksport  
0
Цікаво і хто це під чумака косить. Ми буковинці таких помилок не визнаємоооооооооооо. ПОНЯТНО!!!!!!!!!!!!!!!!

Чому на офсайті арсенала повідомляється шо це арсенал, чому на офсайті Конті теж арсенал, не думаю шо тут якась помилка, це дуже обурливо, таки меценатів не треба клубу, хай пре собі куди інди з такими розкладами


6 ksyu  
0
У нас взагалі то жовто-чорні кольори..................запасні червоно-чорні............
Чому це знищуються........НАШІ КОЛьОРИ?????
ЖОВТО-ЧОРНІ НЕ ПОБОРНІ!!!!!!!

9 buksport  
0
Так ці харківські прийшли такі бланті, куда їм до наших традицій, треба по шарах надавати angry

7 Александр  
0
Я особисто в шоці... Якщо герб такий і залишиться то я ніколи не буду ходити на матчі команди, краще піду за Тернопіль вболівати, чи Франківських команд....

10 buksport  
0
Да, герб це знущання над клубом angry , треба якось звернути увагу нашого мецената на те шо нам такого гербу не треба, хай арсеналу ліпить

11 Zhenya  
0
Александр, дійсно, йди вболівай за плугів, вони якраз в 1-шу лігу вийшли. Нащо тобі ці Чернівці?!

Щодо останніх подій, то інвестора явно не в той бік клонить.
оф сайт це добре, але на що писати bukovIna?!?!?! кацапи!
Кольори клубу напевно будуть біло-червоні (аля-Арсенал). так само і цей "герб"...........нам всім просто насрали в душу........ sad
інвестори з'являються, і зникають..а клуб залишається.

against modern football !


12 buksport  
0
Відповідь на запит чи брала участь ФК Буковина у турнірі у Донецьку, офіційно від компанії КОНТІ
"Пресс-релиз по прошедшему турниру будет выложен сегодня-завтра. ФК Буковина участие в турнире не принимали, Арсенал, действительно был участником турнира. "

13 Александр  
0
Zhenya , а за кого тут вболівати??? Хіба що за Лужани, чи вже краще тіпи волейбол дивитись... Там хоть Буковина в Супер лізі грає... Оце дійсно приємно бачити, що команда дебютант супер ліги взяла 2 місце.... будем ще бачити що цей меценат буде робити...

14 buksport  
0
може наше обговорення у форум перенесемо?

15 buksport  
0

16 Александр  
0
Бачив автобус, якщо то він... То це є просто клас))) Автобус комфортабельний і дуже хороший)))) Це радує)))

17 tsvyatt  
0
Ну так поділись шо, як , де , може фото є. Може у форум перейдемо?????

18 buksport  
0
Олександр Поділіться про автобус, всім цікаво. Підтримую пропозицію tsvyatt перейти у форум!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024