Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 28.03.2024, 19:06



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Липень » 16 » Степан Маковійчук: "У першому дивізіоні хочу пограти у складі «Буковини»
13:32
Степан Маковійчук: "У першому дивізіоні хочу пограти у складі «Буковини»

Нападник Степан Маковійчук знову вирішив повернутися у чернівецьку «Буковину».

26 – річний футболіст вже встиг зіграти у складі своєї нової – старої команди два контрольному поєдинку проти аматорського колективу «Дрім Тім» (Чернівці) та клубу першої ліги «Прикарпаття» (Івано – Франківськ)  «Буковина» перемогла аматорів із рахунком 5:1, а «Прикарпаття» - 2:1.  Маковійчук забив п’ятий гол у ворота колективу «Дрім – Тім». Досвідчений футболіст розповів про причини повернення у чернівецьку команду майстрів.

- Степане, півроку тому тобі також пропонували повернутися в «Буковину» ? Чому ти тоді не одягнув футболку чернівецької команди майстрів ?
- Тоді не було відомо те, чи матиме «Буковина» фінансування. А мені потрібно годувати сім’ю. Тому і вирішив пограти у ФК «Лужани». Зараз же відчувається, що ситуація  «Буковині» значно покращилася. У команду приїжджають нові футболісти. Та й завдання перед нашою командою стоятиме серйозне – здобуття путівки у першу лігу. Я прийняв рішення вчетверте повернутися в «Буковину».
- Які у тебе перші враження від роботи під керівництвом Миколи Трубачова ?
- Відчувається, що Микола Трубачов – це тренер, який прагне досягати максимального результату. Сподіваюся, що ми виконуємо ті завдання, які перед нами ставлять.
- З яких причин ти минулого року залишив «Буковину» ?
- Після того, як завершилася першість України – 2007/2008, я мав розмову з головним тренером «Ниви» Богданом Блавацьким. Я прийняв рішення грати у Вінниці, де перед командою ставили завдання підвищитися в класі. Фінансування «Ниви» також було на належному рівні. До речі, мені пропонували залишитися в «Буковині». Однак, я вирішив поїхати у «Ниву», бо бачив перспективу виступів у першій лізі.
- Затриматися у Вінниці тобі не вдалося…
- У країні була криза. А фінансування команди залежало від обласного бюджету. Тому фінансовий стан «Ниви» погіршився. У 2009 році ми потренувалися у вінницькій команді 10 днів. Нам сказали, що грошей не буде. Врешті – решт, гравців відправили додому. Однак, виявилося, що гроші таки були. У Вінниці, напевно, хотіли позбутися головного тренера та футболістів із інших міст. У «Ниві» вважали, що  у першу лігу можна увійти власними силами. На жаль, вінничани до першого дивізіону не потрапили.
- Відомо, що до повернення у «Буковину» ти намагався працевлаштуватися в інших командах…
- Спочатку я поїхав у чернігівську «Десну». Все було гаразд. Однак, з’ясувалося, що там немає грошей. Хлопцям не виплатили зарплату за три місяці та преміальні. Мені тренер «Десни» сказав, що гроші не з’являться, тому якщо я маю інші пропозиції, то можу поїхати у будь - яку команду. Вирішив спробувати себе у МФК «Миколаїв». Згодом мені зателефонував президент ФСК «Буковина» Василь Федорюк, який сказав, що готовий виконати мої умови. Можливо, зароблятиму менше, аніж у Миколаєві. Однак, я гратиму вдома.
- Наскільки плануєш підписати контракт із «Буковиною» ?
- На рік. Ми намагатимемося потрапити у першу лігу. Сподіваюся, що підпишу контракт із чернівецькою командою на більш тривалий строк. Мені 26 років. У команду Прем’єр ліги потрапити буде важко. А от у першому дивізіоні хочу пограти у складі «Буковини».

Степан МАКОВІЙЧУК – нападник. Народився 11 вересня 1982 року у селі Лашківка Кіцманського району Чернівецької області. Зріст - 168, вага - 64. Перший тренер – Іван Ринжук. Виступав у командах «Колос» (Лашківка), «Калинівський ринок» (Чернівці), «Ністру» (Атаки, Молдова), «Газовик – Скала» (Стрий), «Університет» (Чернівці), «Меркурій – ЧТЕІ» (Чернівці, міні – футбол), ФК «Лужани», «Нива» (Вінниця).

www.fcbukovina.com.ua

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 1022 | Додав: buksport | Теги: Степан Маковійчук: У першому дивізі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024