Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 19.04.2024, 20:31



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Серпень » 19 » Друга ліга. Група «А». Прев’ю 4-го туру
18:04
Друга ліга. Група «А». Прев’ю 4-го туру


Друга ліга. Група «А». Прев’ю 4-го туру

Бастіон (Іллічівськ) – Верес (Рівне)
Скоріш за все, «Верес» не припинить існування; матч в одеській області відбудеться. Нагадаємо, через фінансову скруту команда не змогла виїхати на зустріч 2-го туру до Києва. Після цього неможливо було уникнути розмов про ймовірне зникнення «Вереса». Але доля клубу на найближчий час вирішилася в позитивний бік. Про це заявили представники трьохсторонніх перемовин між народним депутатом України Миколою Шершуном, мером міста Рівне Володимиром Хомком та президентом ПФЛ Святославом Сиротою. Міський голова пообіцяв віднайти 50-60 тисяч гривень на першочергові потреби (як мінімум 15 тисяч треба на виплату штрафу за невиїзд до Києва). Проте невідомо, хто буде новим інвестором «Вереса» та які умови йому запропонують.  
Що стосується «Бастіону», то треба відзначити, що команда проводить третій поспіль домашній матч! Гріх цим не користуватися. Схоже, перемога буде саме за «Бастіоном».

***

Динамо (Хмельницький) – Єдність (Плиски)
Один з претендентів на підвищення в класі – «Динамо» – в першості йде без поразок, але команда до трійки лідерів поки що не входить. До матчу хмельничан готує помічник головного тренера Олександр Порицький, бо Віктор Муравський відбув до Києва на ліцензування. Відзначимо, що 22 серпня, в день гри, Олександр Порицький святкуватиме день народження. Здається, команда презентує тренеру перемогу. Іншої думки вболівальники «Єдності». Вони розраховують на бомбардирський талант Володимира Богданова, який у двох матчах (з урахуванням кубкової гри) забив п’ять м’ячів!
Декілька слів про футболістів «Динамо», які найбільш постраждали у ДТП. Сергій Якубовський вже виписаний з лікарні. Тепер йому треба пройти курс реабілітації. А ось Ігор Шолін й досі залишається в реанімації. Андрій Лемішевський, якому була зроблена операція на очах, наразі готується за власним графіком – в оці ще залишилися рештки скла. ФК «Буковина» бажає кожному з постраждалих найшвидшого одужання. Яка б не була конкуренція між клубами, життя людини це найвища цінність.

***

Карпати-2 (Львів) – ФК Моршин (Стрий)

Незважаючи на жахливу поразку львівської молоді від «Ниви», «Карпати-2» наразі перебувають на третьому місці. Можна собі уявити, наскільки футболісти «Карпат» роздратовані. За вінницьке приниження команда намагатиметься відігратися на географічних сусідах. Проте нетреба недооцінювати новачків. Як ніхто інший в цьому переконалася «Буковина». Набравши перше очко, дебютант мав отримати психологічну впевненість. Тому навряд чи гра з ФК «Моршин» буде для льв’ян легкою. Але, скоріш за все, перемогу здобудуть саме «Карпати-2».

***

ЦСКА (Київ) – Нива (Вінниця)   

Центральний матч туру. Навіть попри те, що ЦСКА наразі перебуває у підвалинах турнірної таблиці. Реальну силу ЦСКА ми змогли побачити у кубковій грі проти «Оболоні». «Армійці» на рівних боролися з представником Прем’єр-ліги, та програли лише у серії пенальті. Фаворита у цій парі нема. Команди дуже сильні. Здається, після розгрому «Карпати-2» вінничани завершили чорну смугу. Чи так це? Дізнаємося тільки після матчу у Києві.    

***

МФК Миколаїв – ФК Львів-2

За два матчі львівська молодь пропустила п’ять голів, забила лише один... Чогось кращого годі чекати. Миколаївці зроблять статистику ФК «Львів-2» ще гіршою. Більше про цей матч нема чого говорити...

***

Рось (Біла Церква) – Буковина (Чернівці)

Поки що «Рось» грає так, як належить середняку – вдома виграє, на виїзді тільки поразки. Але «Буковина» спробує перекреслити цю статистику... Команда Миколи Трубачова спробує довести, що нічия у матчі з ФК «Моршин» це прикра випадковість. Незважаючи на проблеми зі складом (лазарет порожнім не буває), тренери і гравці розуміють –відповідальності перед вболівальниками і керівництвом залишається. «Рось» це дуже неприємний суперник, у команди гідна підтримка, проте треба грати тільки на перемогу! 

По матеріалах прес-служби ФСК "Буковина"
Категорія: Футбол | Переглядів: 994 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, футбол, ПФЛ, Друга ліга, Прев’ю 4-го туру, Група «А» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 buksport  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024