Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 29.03.2024, 09:25



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Серпень » 25 » Друга ліга. Група «А». Огляд 4-го туру
09:37
Друга ліга. Група «А». Огляд 4-го туру


4-й тур приніс декілька несподіванок…

МФК Миколаїв – ФК Львів-2 – 1:1
Білоус, 81 – Мавров, 45.
Вилучення: Білий, 84; Трохимчук, 89 (обидва – «Єдність»).

Найбільш несподіваний результат був зафіксований у Миколаєві, де один з претендентів на підвищення в класі ледве врятувався від поразки. Навряд чи хто міг здогадатися, що перше очко один з аутсайдерів здобуде саме у Миколаєві! Команда Михайла Каліти продемонструвала видовищний футбол тільки наприкінці матчу. Скоріш за все, МФК «Миколаїв» не сприйняв ФК «Львів-2» як належного суперника, за що й розплатився втратою очок. Єдине, що може тішити вболівальників Миколаєва – це дуже красивий гол, який забив Білоус. Його партнер кинув м’яч з «аута» одразу в карну зону, де Білоус пробив злету. На 88-й хвилині МФК «Миколаїв» мав нагоду забити переможний гол, але Скороход влучив у стійку.
Микола Марченко (президент МФК «Миколаїв»): «Грою команди дуже незадоволений. Розбиратимемося, можливо, будуть штрафні санкції»

***

Динамо (Хмельницький) – Єдність (Плиски) – 0:1
Ятленко, 60.

А ось і друга несподіванка. Інший кандидат на Першу лігу (так говорить керівництво хмельницького клубу), того більше, у рідних стінах програв. Невже «Єдність» настільки надихнув вихід команди до 1/8 фіналу розіграшу Кубка України? Відзначимо, що «Динамо» програло у день народження тренера Олександра Порицького та капітана хмельницького клубу Віталія Балицького. Щиро кажучи, динамівці зіграли надто невдало. Не стільки сильною виглядала «Єдність», скільки безпорадними господарі. Якщо в першому таймі ще була рівна боротьба, то після перерви динамівці зовсім «розчинились». Єдиний м’яч був забитий на 60-й хвилині після розіграшу кутового.

***

Карпати-2 (Львів) – ФК Моршин (Стрий) – 2:0
Левчук, 35; Чучман, 70.  

На львівському стадіоні СКА один з лідерів першості переграв одного з аутсайдерів. Відзначимо, що на стадіоні був присутній губернатор львівської області Микола Кміть, який має безпосереднє відношення до ФК «Моршин». Незважаючи на результат, перемога далася молоді «Карпат» в тяжкій боротьбі. Футболісти ФК «Моршин» рідко в чому поступалися супернику. Однак гості свої моменти не реалізували, а господарі нагод не марнували. В першому таймі вихід віч-на-віч реалізував Андрій Левчук. А після перерви гол потужним ударом забив Станіслав Чучман (це його старший брат грає за «Іллічівець»).    

***

Бастіон (Іллічівськ) – Верес (Рівне) – 6:2
Коваленко, 15; Волчков, 27; Бредіс, 31; Сантрапинських, 49; Гавенко, 51; Белмохтар, 63 – Гайдук, 81, 85.

«Верес» зазнав розгромної поразки, але сам виїзд рівненської команди до одеської області є перемога. Операція по спасінню команди вже розпочалася. Але привести справи до ладу швидко не вдасться. Без грошей, без завдань, без мотивації – ще тиждень тому на «Вересі» ставили хрест, однак і зараз про перспективи треба говорити дуже обережно. Влада регіону пообіцяла владнати проблеми; чи правда це – покаже тільки час. Що стосується «Бастіону», то ця команда в черговий раз продемонструвала свою міць і силу. Здається, іллічівці зможуть боротися за місце в трійці призерів.

***

ЦСКА (Київ) – Нива (Вінниця) – 2:3
Євсеєв, 7; Бабич, 33-пен. – Веретинський, 16, 30; Воронін, 90+3.   

В центральному матчі туру рахунок був відкритий вже на сьомій хвилині: воротар «Ниви» Василь Скибенко пропустив незрозумілий удар зі штрафного від Євсеєва. Відзначимо, що 31-річний Скибенко має за плечима дуже великий досвід, тому незрозуміло, яким чином голкіпер не зумів відбити м’яча, коли штрафний був призначений десь між карним майданчиком та боковою лінією. Невдовзі «Нива» зрівняла рахунок. Після передачі з правого флангу ударом у дотик з 15-ти метрів відзначився Андрій Веретинський. Згодом Веретинський забив другий м’яч – ударом зі штрафного. Але через три хвилини рахунок зрівнявся. ЦСКА заробив пенальті, дуже сумнівний пенальті. Лайнсмен показав, що порушення не було, але головний арбітр думав інакше. Пенальті реалізував досвідчений, 34-річний Костянтин Бабич. Другий тайм був сумбурний, але кінцівка матчу пройшла у атаках «Ниви», яка зуміла забити на останній доданій хвилині. Знову результативним став постріл зі штрафного.       

Прес-служба ФСК "Буковина"

Категорія: Футбол | Переглядів: 833 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, футбол, Друга ліга. Група «А». Огляд 4-го т | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 buksport  
0
Несподіваним результатом иможна назвати
ЦСКА (Київ) – Нива (Вінниця) – 2:3
Динамо (Хмельницький) – Єдність (Плиски) – 0:1
МФК Миколаїв – ФК Львів-2 – 1:1

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024