Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 26.04.2024, 14:57



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Вересень » 1 » Друга ліга. Група «А». Огляд 5-го туру
18:23
Друга ліга. Група «А». Огляд 5-го туру


Друга ліга. Група «А». Огляд 5-го туру

Єдність (Плиски) – Рось (Біла Церква) – 3:1
Богданов, 20, 63; Наконечний, 80-пен. – Блавацкий, 3.
Вилучення: Дорогнаь, 18 («Рось»).

Є у «Єдності» два лідери – Володимир Богданов та Микола Наконечний. Обидва найдосвідченіші гравці команди. Богданову – 27 років, Наконечному – 29 років. Наразі вони є обличчям клубу. З восьми м’ячів «Єдності» Богданов забив п’ять! Матч у Плисках розпочався зі швидкого голу «Росі». Проте через деякий час гості залишилися у меншості: Роман Дорогань отримав за десять хвилин дві жовті картки та достроково пішов з поля. Та вже через дві хвилини «Єдність» розіграла більшість. У другому таймі господарі постійно атакували і змогли добити суперника. Наразі, після чергової перемоги, «Єдність» перебуває на третій сходинці турнірної таблиці.

Верес (Рівне) – Динамо (Хмельницький) – 1:2
Гайдук, 56-пен. – Колесников, 60; Дітковський, 86.

У Рівному динамівці мали відчутну перевагу, проте перемога далася хмельничанам дуже важко. Більше того, першими пропустили саме гості. Захисник «Динамо» Шляховий порушив правила проти гравця «Вереса» Любара: боротьба була в карному майданчику – тож арбітр призначив пенальті, його реалізував кращий бомбардир рівненської команди Гайдук. Та вже через чотири хвилини рахунок став нічийним – вихід віч-на-віч реалізував Колесников. А ближче до завершення основного часу гри динамівці зробили рахунок переможним. Сергій Дітковський увірвався до карної зони та завдав потужного удару. Відзначимо, що асистував Дітковському 18-річний Савченко, що напередодні перейшов до «Динамо» з команди «Фенікс-Іллічівець».     

ФК Львів-2 – Бастіон (Іллічівськ) – 1:1
Яворський, 88-пен. – Панченко, 47.
Вилучення: Мавров, 74 (ФК «Львів-2»).

Граючи у меншості та поступаючись у рахунку, ФК «Львів-2» проявив характер й зумів заробити нічию. На стадіоні «Над Бугом» господарі поля грали переважно від захисту, тому зробити щось в атаці львівській молоді не вдалося. Проте «Бастіон» теж майже нічим не запом’ятвася. Тож після першого тайму були закономірні нулі. Але тільки-но розпочався другий тайм, як гості повели в рахунку. Фланговий навіс Сантрапинських головою замкнув Панченко. У цьому епізоді помилився воротар ФК «Львів-2» Мусієнко, який вийшов на м’яч, але до нього не дотягнувся. На цьому неприємності для господарів не скінчилися. На 74-й хвилині за навмисний удар суперника був вилучений Назар Мавров. Здавалося, перемога вже у кишені «Бастіону». Але на 88-й хвилині хтось з захисників гостей зіграв у карній зоні рукою. Арбітр призначив пенальті, який влучним пострілом в кут реалізував Яворський.      

Нива (Вінниця) – МФК Миколаїв – 0:1
Скороход, 67.

Миколаївці мали нагоду відкрити рахунок вже на сьомій хвилині, коли після розіграшу кутового у поперечину пробив Войцеховський. Саме гості виглядали більш активнішими: згодом чергову можливість не використав Бессалов, потужний постріл якого не без труднощів нейтралізував голкіпер «Ниви» Скибенко. Господарі зуміли активізуватися лише через півгодини гри. Непоганий шанс забити мав Найко. Але перший тайм завершився з рахунком 0:0. Другий тайм розпочався у рівній боротьбі, однак згодом ініціативою заволоділа «Нива». На 63-й хвилині можливість забити мав Гергелюк, проте гравець не влучив у ворота. А ось МФК «Миколаїв» своїм шансом скористався. Комягін увірвався до карної зони з лівого флангу та завдав удару – Скибенко зреагував, але першим на м‘ячі опинився Скороход. У час що залишився «Нива» постійно атакувала, проте...       

ФК Моршин (Стрий) – ЦСКА (Київ)
Матч не відбувся

Прес-служба ФСК "Буковина"

Категорія: Футбол | Переглядів: 761 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, Друга ліга. Група «А». Огляд 5-го т, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024