Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 25.04.2024, 14:14



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Вересень » 4 » Друга ліга. Група «А». Прев’ю 6-го туру
16:51
Друга ліга. Група «А». Прев’ю 6-го туру


Друга ліга. Група «А». Прев’ю 6-го туру

Бастіон (Іллічівськ) – Нива (Вінниця)

Центральний матч туру. «Бастіон», що жодного разу не програв, приймає «Ниву». Вінничани, попри те що матчі даються їм вкрай важко, зараз перебувають на другій сходинці. Оштрафовані після домашньої поразки від МФК «Миколаїв», футболісти «Ниви» розлючені та жадають довести кожному – «Нива» не даремно вважається фаворитом першості. Втрачати очки більше не можна. Зараз для «Ниви» настає час «ікс». Проте переграти «Бастіон» в Іллічівську – це завдання не з легких. Навіть можна сказати – зробити це дуже і дуже важко.      

***

Динамо (Хмельницький) – ФК Львів-2

Безперечний фаворит матчу – «Динамо». Але скільки ж можна чекати дійсно амбітної гри? У кожному матчі у хмельничан виникають проблеми, очки команда виборює титанічними зусиллями. Нестабільна гра, нестабільний склад… І наразі немає впевненості, що динамівці переграють одного з аутсайдерів першості. Силу та міць характеру ФК «Львів-2» продемонстрував тиждень тому, коли у меншості зумів зрівняти рахунок у зустрічі з «Бастіоном». Тож, маємо сказати, молодь зі Львова має всі шанси поповнити очковий доробок і у Хмельницькому.

***

Єдність (Плиски) – Верес (Рівне)

Після п’яти стартових турів «Верес» залишається єдиною командою, що ще не здобувала очок в першості. Проте після того як подав у відставку Микола Філін – а команду прийняли Віталій Шевчук та Анатолій Коломієць – команда заграла більш впевнено. Але вболівальникам Рівненщини, мабуть, треба буде зачекати. У Плисках «Верес» навряд чи зуміє зіграти навіть у нічию… «Єдність» демонструє футбол дуже високого рівня, та маючи такого бомбардира як Володимир Богданов, команда з Чернігівщини має набирати три очки.  

***

МФК Миколаїв – ФК Моршин (Стрий)

Прогнозувати результат матчу важко. Особливо після того, як миколаївці грають вдома у нічию з ФК «Львів-2», а потім у Вінниці перемагають «Ниву». Звісно, фаворитом є саме МФК «Миколаїв»; майже кожен переконаний, що «городяни» виграють. Проте зараз прогнози треба давати більш обережно. Хіба ФК «Моршин» не здатен створити свій подвиг?.. 

***

Рось (Біла Церква) – Карпати-2 (Львів)

Щось підказує, що «Рось» має брати очки. Зустрічаються дві команди, які вкрай невдало грають у захисті. Та якщо «Карпати-2» хоча б вправно забивають, то «Рось» має середній показник «один гол за гру». Треба його виправляти. Де це робити, як не в себе вдома? Чекаємо від цього матчу цікавої гри.

Прес-служба ФСК "Буковина"

Категорія: Футбол | Переглядів: 870 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, Друга ліга, ПФЛ, ФСК Буковина, футбол, Група «А», Прев’ю 6-го туру | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024