Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaСб, 20.04.2024, 05:57



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Вересень » 12 » Друга ліга. Група «А». Прев’ю 7-го туру
10:23
Друга ліга. Група «А». Прев’ю 7-го туру


Друга ліга. Група «А». Прев’ю 7-го туру

Верес (Рівне) – Рось (Біла Церква)
 
В одну мить «Верес», що був аутсайдером, став боєздатним колективом. Наразі команда з Рівного сформована за рахунок футболістів київського ЦСКА (14 гравців). Новим наставником «Вереса» став Андрій Ковтун. Колишній голкіпер київського «Динамо», донецького «Шахтаря», криворізького «Кривбасу», полтавської «Ворскли» та ужгородського «Закарпаття» до останнього часу працював у тому ж ЦСКА. Генеральним спонсором клубу стала Західна дирекція страхової компанії «Княжа» (Юрій Кіндзерський). Оновлений «Верес» вже продемонстрував силу: у минулому турі рівненська команда здолала у Плисках «Єдність». Скоріш за все, «Верес» переможе й «Рось».
 
***
 
Нива (Вінниця) – Динамо (Хмельницький)
 
Маємо реально оцінювати існуючу ситуацію. Хоча обидва клуби говорять про бажання підвищитися у класі, значно сильніша зараз «Нива». А динамівці ніяк не можуть знайти свою гру. Ось і напередодні, у товариському матчі, хмельничани програли аматорському колективу «Збруч-Агро». Команда Віктора Муравського грала резервним складом, проте поразка є поразка. Якщо у Вінниці гості зможуть зіграти у нічию – це буде для них гарним результатом.
 
***
 
Буковина (Чернівці) – МФК Миколаїв
 
Центральний матч туру. «Буковина» та МФК «Миколаїв» залишилися єдиними командами, що у першості не програвали. Наразі саме ці два клуби є найреальнішими претендентами на вихід до Першої ліги. Від матчу залежить дуже багато. Якщо «Буковина» виграє, то збільшить відрив від миколаївців до 5 очок. Це дуже комфортна відстань, бо першість у цьому сезоні має небагато турів. Більше того, якщо «Буковина» переможе, скоріш за все, саме команда з Чернівців піде на зимові канікули у ранзі лідера. Але це виключно за умови перемоги. Нічия ж задовольнить «Ниву»... Багато що залежить від підтримки «Буковини». Тож закликаємо вболівальників йти на стадіон та продемонструвати гостям, чиє прагнення підвищитися у класі сильніше.          
 
***
 
ФК Моршин (Стрий) – Бастіон (Іллічівськ)
 
Наразі ФК «Моршин» замикає турнірну таблицю, а «Бастіон» йде всередині. Проте «Моршин» вдома зіграв тільки одну гру («Бастіон» чотири), тому зважати на місце команди не треба. У місті Стрий львівянивідібрали очки у «Буковини». Чому б не зробити те ж саме з «Бастіоном»?
 
 
Матч ФК «Львів-2» – «Єдність» відбудеться 22 вересня у зв’язку з виступом «Єдності» у розіграші Кубка України.

Прес-служба ФСК "Буковина"
Категорія: Футбол | Переглядів: 806 | Додав: buksport | Теги: україна, БукСпорт, Друга ліга, футбол, матчі, чемпіонат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024