Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaСб, 20.04.2024, 04:32



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Грудень » 23 » Голова оргкомітету ЗУХЛ: Я порушив Регламент
15:12
Голова оргкомітету ЗУХЛ: Я порушив Регламент


Коментуючи резонансне зняття команди "Чернівецькі пінгвіни" з Чемпіонату Західної України голова оргкомітету змагань Веніамін Мочніков, зокрема, зізнався turnir.com.ua, що й сам діяв з порушенням Регламенту змагань.

То в чому ж причина того, що чернівецьку команду зняли зі змагань?
З самого початку з боку чернівецької команди йдуть порушення регламенту. Тобто спершу заявили киян, а ми домовилися, що граємо своїми силами. Коли їм сказали, що не можна, киян відзаявили. Потім заявили Юшкова, який грав за Чебоксари. Ще був протест у Рівному, після ігор з "Явором" і з "Олімпією". Поки були усні претензії, ніяких санцій не застосовували. А з’явилися три письмові протести, і ми зняли команду за систематичні порушення Регламенту.

Можете уточнити, про які саме протести йдеться?
Від "Олімпії", що були гравці без документів (надали копію паспорту, а на другий день підвезли оригінал – авт.). "Яворів" після гри у Чернівцях написав протест на Юшкова, з російським громадянством. Я їм справді казав, що можна його дозаявити, але якщо він не віртуоз. І від "Фаворит" (Рівне) був протест щодо невідповідності заявочних документів.

То як ви зарахували поразку за хокеїста, якого самі дозволили дозаявити?
В розмові з представником "Чернівецьких пінгвінів" я сказав, що враховуючи заслуги Паші, який потрапив в аварію, можна заявити одного гравця. Але якщо буде віртуоз, звернуть увагу і буде скандал. Більше того, вони дозаявили не лише Юшкова, а ще чотирьох. У нас є домовленість з Федерацією хокею України, і вони погодилися, що ми проводимо змагання згідно з нашим регламентом.

Який ви самі порушуєте?
Я десь і порушив. Або не порушив... Я йду назустріч, якщо лише мене не дурять. У мене багато знайомих. Мені достатньо одного знайомого привести, і ми (команда "ВІМ-Беркут") у всіх виграємо. Але ж я не роблю цього. Я ж пояснював, що дозволяю дозаявляти Юшкова, якщо не буде претензій, якщо він не буде виділятися на майданчику.

І згідно з регламентом ви чернівецьку команду зняли зі змагань?
Ми зібрали оргкомітет, четверо були присутні, решта по телефону. Я сказав: покарайте мене. Вже і Івано-Франківськ хотів дозаявити п’ятьох гравців з вищої ліги, якщо вже йдуть порушення регламенту. Але, зрештою, проголосували всі за те, щоби виключити чернівецьку команду зі змагань.

Георгій Мазурашу, turnir.com.ua

Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 919 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, Веніамін Мочніков, ХК Чернівецькі пінгвіни, хокей, Голова оргкомітету ЗУХЛ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024