Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 19.04.2024, 19:13



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Вересень » 16 » Мер Микола Федорук хоче мати у Чернівцях свою «Донбас Арену»
12:09
Мер Микола Федорук хоче мати у Чернівцях свою «Донбас Арену»

http://images.turnir.com.ua/540x540s/galleries/georgiy/1734/c8a3_p1310877.jpg

Міський голова Чернівців Микола Федорук заявляє, що готовий виділити під будівництво нового ультрасучасного критого стадіону у Чернівцях необхідну земельну ділянку у межах обласного центру. Про це він заявив 13 вересня під час спільної прес-конференції у Чернівцях з Президентом Професійної футбольної ліги України Святославом Сиротою, який перебуває з робочим візитом на Буковині.

На прес-конференції у міській раді також були присутні президент ФСК «Буковина» Василь Федорюк, партнер клубу Володимир Чумак та керівник міськспортуправління Святослав Дяконюк.

«Я можу сказати, що сьогодні ми резервуємо земельну ділянку для будівництва спортивних споруд. Була розмова (з партнерами футбольного клубу) про реконструкцію стадіону «Буковина». А сьогодні, після того, як я побував на відкритті «Донбас Арени», ми замислилися над тим, що, можливо, краще виділити земельну ділянку і побудувати новий стадіон», - зазначив Микола Федорук.

За його словами, «такі можливості у міста є», оскільки влада резервує земельні ділянки «не бездумно, а саме для створення спортивної бази».

Щодо вражень від «Донбас Арени», то Микола Федорук відповів чисто по-чернівецьки: «Я не був на «Уемблі», але трішки щось бачив в житті. Але те, що я побачив у Донецьку... Як казали колись у Чернівцях: «Ой, таки да!» (чим викликав гучний сміх у залі).

Відповідаючи на запитання кореспондента БукІнфо: «Яким може бути майбутній стадіон у Чернівцях – таким, наприклад, як в Дніпропетровську?», Микола Федорук відповів наступне: «Ні, не думаю, що як в Дніпропетровську. Треба, щоби він був комфортний і критий. Може бути і на 15 тисяч, або навіть до 20-ти тисяч – це для Чернівців достатньо».

Він також додав, що міська влада вже виділила земельний майданчик для будівництва Палацу спорту. «Зараз ще працюємо в напрямку будівництва виставково-спортивного залу. Можливо, спільно з ЄС вдасться реалізувати такий проект. Але те, що ми не стоїмо на місці і думаємо про перспективу - факт. А тут ця ідея (про будівництво нового стадіону) – теж перспективна. Головне її реалізувати, що потребуватиме значних коштів. Я згідний, що футбол має мати різні складові – соціальну, спортивну і комерційну. Ми бачимо, що без цього не обійтися. Не може ж футбол весь час бути на плечах у влади», - підкреслив міський голова Чернівців.

БукІнфо
Категорія: Футбол | Переглядів: 939 | Додав: buksport | Теги: Мер Чернівців, БукСпорт, Зустріч, футбол, Президент ПФЛ, Микола Федорук, Новий стадіон, Бази клубів ПФЛ, Палай спорту, Святослав Сирота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024