Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 18.04.2024, 18:29



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Вересень » 1 » Микола Трубачов: «Буковина» отримала дванадцятого гравця»
18:16
Микола Трубачов: «Буковина» отримала дванадцятого гравця»
http://www.buksport.at.ua/_ph/58/2/667584715.jpg

Перемігши у рідних стінах «Карпати – 2» (4:1), буковинська команда зміцнила свою лідируючу позицію.

Тепер у першості України на рахунку «Буковини» чотири перемоги у п’яти зустрічах. Зрозуміло, що головний тренер ФСК «Буковина» Микола Трубачов залишився задоволений грою своїх підопічних.
 
-          Миколо Івановичу, поділіться своїми враженнями від гри «Буковина» - «Карпати – 2» ?
 
-          Після матчу з «Карпатами – 2» я задоволений усім. Ми досягли потрібного результату та продемонстрували пристойну гру. Я не буду виділяти когось із футболістів, бо перемагає не окремий виконавець, а команда. Мене приємно вразило те, як нас підтримували уболівальники чернівецької команди. Чесно кажучи, я давно не бачив такої шаленої підтримки з боку шанувальників футболу. У поєдинку з львівською командою «Буковина» отримала дванадцятого гравця. Ми і надалі прагнутимемо радувати буковинців. Хіба ж можуть футболісти грати погано, якщо у них є такі віддані уболівальники.
 
-          Зараз одним із кращих гравців чернівецької команди є вихованець буковинського футболу Петро Климус. Цей футболіст не тільки вдало діє у захисті, але й регулярно «розписується» у воротах суперників. За рахунок чого Петро значно додав у грі ?
 
-          Коли прийняв «Буковину», то сказав гравцеві: «Петре, я тебе не бачу на фланзі. Ти повинен грати у центрі захисту». Зараз ми працюємо над стандартами. А під час виконання штрафного чи кутового Климус вміє вдало діяти на другому поверсі. Приємно, що зараз Петро не тільки займається руйнівною роботою, але й бере участь у конструктивних діях партнерів. До того ж Петро Климус із великим бажанням працює на тренуванням, а також у кожній грі викладається на сто відсотків. Гадаю, що незабаром Климусом зацікавляться клуби високого рівня.
 
-          Наступний матч чернівецька «Буковина» зіграє на виїзді 5 вересня. Суперником чернівчан має стати столичний ЦСКА. Нещодавно з’явилися інформація, що через фінансовану скруту київська команда може припинити виступи в першості України. Чи відбудеться матч ЦСКА – «Буковина» ?
 
-          Ми мали розмову з начальником армійської команди Юрієм Машковським. Питання щодо подальшої долі ЦСКА вирішиться у понеділок.
 
-          Цього тижня у «Буковині» з’явився нападник Артур Гущин, який виступав у луцькій «Волині». Чи гратиме Артур у наступних матчах ?
 
-          Найближчим часом ми дозаявимо Артура. Думаю, що Гущін зможе допомогти нам вже у наступній грі.

Прес-служба ФСК "Буковина"
Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 875 | Додав: buksport | Теги: Чернівці, БукСпорт, Друга ліга, Буковина, Карпати, Львів, Микола Трубачов | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024