Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 19.04.2024, 03:16



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Жовтень » 8 » У Чернівцях шукають місце для плавального басейну
11:28
У Чернівцях шукають місце для плавального басейну
http://www.bukinfo.cv.ua/listgalphoto/phpD4wttz.1253863795.jpg

Пропозиції щодо виділення земельної ділянки під будівництво у Чернівцях відкритого плавального басейну до 1 листопада цього року має подати департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради. Наразі у Чернівцях не має жодного плавального басейну з круглорічним режимом роботи. Це призвело до того, що 85 % дітей міста не вміють плавати. У бюджеті Чернівців на наступний рік планують передбачити кошти на будівництво автономної котельні для плавального басейну ЗОШ №27 , який через відсутність автономного підігріву води, поки що працює лише під час опалювального сезону.

Крім того, міськвиконком доручив управлінню з розвитку фізичної культури і спорту спільно з юридичним управлінням та департаментом економіки міської ради забезпечити виконання в повному обсязі та у зазначені терміни концесійного договору, предметом якого є надання ТОВ «Букоімпекс ЛТД» права на здійснення реконструкції та експлуатацію плавального басейну на стадіоні « Буковина». За цим договором концесіонер зобов’язувався завершити реконструкцію єдиного у місті відкритого басейну до 2010 року.
 
Він мав провести газопровід, замінити усі інженерні комунікації, технологічне обладнання систем водоочистки та фільтрації, облаштувати автономну газову котельню для опалення приміщень басейну, підігріву води з резервом потужності для опалення адмінприміщень стадіону «Буковина», виконати капітальний та поточний ремонт побутових та підсобних приміщень, реконструювати чашу басейну, перетворивши його на критий для постійного використання, облаштувати на першому поверсі - бар, сауну, масажний кабінет та зали аеробіки, на другому поверсі – фітнес-зал із силовими та кардіотренажерами, здійснити благоустрій прилеглої території. Наразі роботи на цьому об’єкті не ведуться.

Тому для вирішення проблеми навчання дітей плаванню, поки у місті з’явиться відкритий басейн, вже у 2010 році при обладнанні міського пляжу буде передбачено спеціальне місце для занять дітей плаванням. .
Загалом, в наступному році в Чернівцях планують у міському бюджеті збільшити кошти на фізичну культуру і спорт ( у цьому році у бюджеті міста видатки на фізичну культури і спорт становлять 7,28 грн. на одного мешканця), виготовити проектно-кошторисну документацію на будівництво Палацу спорту, а також встановити сучасну бігову доріжку на стадіоні «Буковина» .
 


Як повідомляв БукІнфо, до Дня машинобудівника, на Чернівецькому машинобудівному заводі 24 вересня урочисто відкрили суперсучасний плавальний басейн, у якому у вільний від роботи час зможуть покращити своє здоров’я працівники заводу, їхні діти та ветерани виробництва. В присутності заводчан, керівництва заводу, перерізав урочисту стрічку Генеральний директор підприємства Віктор Сідляр. Басейн побудований за сучасними світовими технологіями. У ньому є все для повноцінного відпочинку: це і гейзери і місця підводного масажу і противотік, для тих, хто хоче позмагатися із течією, а вода у ньому очищується унікальним біологічним способом. У наступному році басейн накриють так званими «розсувними чашами» і будуть «гріти пушками», щоб якнайдовше продовжити плавальний сезон. Споруда, заводу обійшлася в 1,5 млн. гривень.
 
БукІнфо
Категорія: Інші Види | Переглядів: 1179 | Додав: buksport | Теги: Чернівці, Плавання, БукСпорт, Буковина, мерія, Машзавод, Сідляр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 окунь  
0
пиздато-_-

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024