Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 28.03.2024, 23:52



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Грудень » 16 » У "Будівельнику - Буковині" відбувся "розбір польотів". У чернівецькій команді розпочалася кадрова чистка
15:34
У "Будівельнику - Буковині" відбувся "розбір польотів". У чернівецькій команді розпочалася кадрова чистка

Наприкінці минулого тижня чернівецька команда Суперліги «Будівельник – Буковина» у черговому турі чемпіонату України грала з колективом «ІмпексагроСпорт Черкаси». Наші земляки у двох поєдинках втратили аж чотири очки. Нагадаємо, що у першому матчі підопічні Сергія Побережченка перемогли з рахунком 3:2, а у другому поступилися – 0:3.

Після цієї невдачі у «Будівельнику – Буковині» відбулася серйозна розмова. Щобільше, у ЗМІ було подано інформацію про те, що з лавах «будівельників» буде відраховано трьох гравців – Олексія Днищенка, Юрія Шульгу та Євгена Жорова. Як повідомив БукІнфо президент ВК «Будівельник – Буковина» (Чернівці) Василь Ватаманюк, з колективу поки що відраховано одного гравця. Мова йде про Євгена Жорова.

Василь Ватаманюк каже, що деякі гравці чернівецької команди у матчі з представниками Черкасами не викладалися повністю на майданчику. Серед них - волейболісти, які свого часу виступали під керівництвом екс – наставника «Будівельника – Буковини», а нині головного тренера клубу «ІмпексагроСпорт Черкаси» Юрія Мельничука. Нагадаємо, що зараз з тих гравців, яких у 2007 році пан Мельничук привіз у Чернівці з Маріуполя, у нашій команді виступають Андрій Савін, Євген Бойко та Ігор Вітюк.

Мельничука від відставки врятувала перемога в Чернівцях ?

Цікаво, що керівництво команди «ІмпексагроСпорт Черкаси» було незадоволено роботою Юрія Мельничука. Хоча нинішній клуб Юрія Володимировича продовжує боротьбу за Кубок України, а також не «провалив» старт у чемпіонаті України. У волейбольних кулуарах вже називали наступника Мельничука. Подейкували, що Юрія Мельничука може замінити заслужений тренер України Віктор Михальчук. Цей фахівець співпрацював із Юрієм Володимировичем у маріупольській «Азовсталі». Можна припустити, що саме вдалий вояж у Чернівці дозволила Юрію Мельничуку залишитися на тренерському містку черкаського колективу. До речі, цього сезону пан Мельничук перемагає свою колишню команду вдруге. Раніше його нинішні підопічні здолли опір «будівельників» у матчі на Кубок України, який відбувся в Лубнах.

За словами Василя Ватаманюка, команда спочатку планує потрапити у четвірку кращих команд Суперліги, а після цього «будівельники» будуть вирішувати нові завдання.

Олексій МАМЧУК, БукІнфо, Фото turnir.com.ua

Категорія: Волейбол | Переглядів: 937 | Додав: buksport | Теги: У Будівельнику - Буковині відбувся | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 buksport  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024