Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 18.04.2024, 22:35



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Жовтень » 30 » УВАГА! Найближчим часом буде відкрито новий сайт ПФЛ!
11:22
УВАГА! Найближчим часом буде відкрито новий сайт ПФЛ!


Завершуються роботи по тестуванню і введенню в дію нового Інтернет-сайта Професіональої футбольної ліги України. Для загального доступу нове "обличчя ПФЛ" буде відкрито найближчими днями.

Однією з особливостей нового сайта є його новий дизайн. Сторінка ПФЛ отримала оновлене обличчя, яке відповідає сучасним вимогам.

Пропонуємо до уваги шанувальників футболу фрагмент стартової сторінки нового сайта:


Кожен клуб отримає на новому сайті свій розділ, в якому, окрім загальної інформації, складу команди, результатів за її участю, будуть розміщуватися новини цього клубу, а також фотогалереї з життя колективу. В планах розробників - подальший розвиток цих розділів, доповнення їх різноманітною статистикою, а також медіа-можливостями.

Попасти в розділ клубу дуже просто - достатньо буде лише натиснути на відповідний логотип (див. зразок).

Таким чином, всі клуби ПФЛ, навіть ті, у кого досі немає своїх Інтернет-сайтів, зможуть заявити про себе у Всесвітній мережі, а також ознайомити своїх уболівальників з останніми новинами зі свого життя, показати всьому світу фотографії зі своїх матчів або інших клубних заходів.

Під час розробки структури нової Інтернет-сторінки фахівці ПФЛ намагались зберегти всі позитивні риси діючого сайта, але при цьому зробити його зміст зручнішим для сприйняття.

Так, у новій версії доопрацьована структура перегляду результатів і календаря змагань. Розділи, присвячені регулярним турнірам, які проводить ПФЛ (перша і друга ліга, Кубок Ліги), мають однакову "вертикальну" структуру ("Турнірна таблиця", "Календар", "Технічні результати"), а також пов'язані між собою "горизонтально" (наприклад, з розділу "Турнірна таблиця" будь-якого з турнірів можна перейти на такий самий розділ інших змагань). Для переходу між розділами створено зручні меню (див. рисунок).

Більш структурованим стане і розділ "Документи". ПФЛ не відмовляється від політики максимальної прозорості, всі постанови Центральної Ради, рішення Дисциплінарного комітету та інші нормативні акти будуть розміщуватися на новому сайті. Але при цьому всі документи, включаючи регламентні і статутні нормативні акти ФІФА, УЄФА, ФФУ, ПФЛ зведені в один розділ із зрозумілою структурою (див. рисунок). Всі документи (окрім бланків рапортів та анкет для проведення змагань) будуть розміщуватися на сайті у форматі PDF.

Так само зручно структуровано і розділ "Корисні посилання", в якому шанувальники футболу знайдуть максимально вичерпну інформацію щодо Інтернет-адрес вітчизняних професіональних футбольних клубів, національних футбольних асоціацій всіх країн світу, європейських професіональних футбольних ліг, а також партнерів ПФЛ.


До відкриття нового сайту залишилося декілька днів. Ми й надалі будемо знайомити фахівців та вболівальників з його особливостями.

ПФЛ
Категорія: Футбол | Переглядів: 864 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, ПФЛ відкриває новий сайт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 buksport  
0
Да напевно класний варіант має бути smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024