Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaЧт, 18.04.2024, 13:40



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2010 » Лютий » 23 » Василь Ватаманюк: Не треба говорити, що там команді «Буковина» щось харківські спонсори зробили. Нічого вони не зробили!
18:04
Василь Ватаманюк: Не треба говорити, що там команді «Буковина» щось харківські спонсори зробили. Нічого вони не зробили!

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ / І останній до вашої уваги, шановні читачі, штрих з прес-конференції обласної верхівки Партії регіонів. Пропонуємо вашій увазі почитати стенографічне відтворення відповіді регіоналів за запитання ТРК «Чернівці» та агенції БукІнфо про підтримку ПР футболу на «Буковині» і оцінку нинішнього стану у головній команді краю…

ТРК «Чернівці»:
Відомо, що ще чинний губернатор Володимир Куліш, можна сказати, відродив футбол в області, підтримав футбольну команду «Буковина». Як Партія регіонів ставиться до футболу і чи буде підтримувати нашу головну команду краю?

Франц Федорович:

- Вам зустрічне запитання: назвіть, яким чином допоміг команді «Буковина» Куліш? Це ж приватний клуб!

- ТРК «Чернівці»:
Знайшов спонсорів команді. Добре допомагав їй.

Василь Ватаманюк:

- Давайте я, як фахівець у цьому питанні, відповім. Можу відповісти вам чітко, ясно і зрозуміло. Беру волейбол в області. Є команда, яка грає у Суперлізі України? На сьогодні ми займаємо третє місце, і увійдемо у четвірку, яка буде боротися за медалі чемпіонату. Що потрібно для успіху? Потрібно, щоб була ініціативна група, яка любить той вид спорту, тобто футбол. Та нікого ми не знайшли! Ми це самі бачили. І не треба говорити, що там команді «Буковина» щось зробили. Нічого вони не зробили! Бо якби було бажання зробити, то я думаю, що місцева і обласна влада для однієї команди знайшли би можливості. У мене на вулиці Кармелюка цегельний завод. Так я кожний день о 9.00 год. бачу цілий ешелон лісу залізницею йде за кордон. Хтось же його відправляє? То не краще віддати його (клуб «Буковина») товаровиробнику? Нехай він переробляє ліс, дає робочі місця, тоді є гроші і утримуй, будь-ласка, футбольний клуб. Я назвав лише один штрих, багато не говорю. Але для такого треба мати бажання. Думаю, що новий губернатор з нашими людьми, які прийдуть до влади, а в нас сил достатньо і фінансових , і розумових, зробимо все для того, щоб наша головна футбольна команда Буковини у цьому році та наступних роках хоча б грала достойно. Не грала з селами типу Магали чи Кучорова, та не хочу принизити ті міста, куди вона зараз виїжджає. Я би хотів, щоб вона грала як мінімум на рівні найбільших міст України, обласних центрів. Тому говорити, що ФК «Буковині» зараз помогли, це не те. Я з Федоруком спілкуюся, це все балачки. Там якісь копійки платять тим дітям, які грають у команді і на тому закінчено. Але немає кардинальних рішень. Їх і не було. Назву ще більш конкретно. Цукровий завод у Чернівцях, який роздеребанили, розкрали, який продали. А він мав 5 млн. віддати на підтримку цієї команди. Получилося? Завод роздеребанили, розікрали, грошей не дали. Ось вам кардинальні рішення, які були по відношенню до цієї команди.

- БукІнфо: Так у команди є харківські спонсори…

Микола Харабара:

- А ви їх знаєте?!

Василь Ватаманюк:

- Я би не хотів би для преси углиблятися дальше про це... Про ліс про третє, про десяте. Багато що кому в області віддали, а результату то немає! Ніякого немає результату!

Микола Харабара:

- Навіщо нам шукати спонсорів аж у Харкові? Чого це ми завжди когось кличемо, щоб, вибачте, у нашому домі порядки наводив! У нас достатньо своїх бізнесменів. Але дайте їм можливість так робити, як каже Василь Ананійович. Чимось треба ж поступитися на рівні області. І тоді людина буде підтримувати. І тоді буде команда не така, як на сьогоднішній день. А то ми харківських, кримських… Кримські у нас вже накерували! Типа Лієва.

- БукІнфо:
Василю Ананійовичу! У ФСК «Буковина» все-таки були позитивні зрушення. Команда почала показувати змістовну гру, правда звільнили того тренера, призначили нового. Команда після першого кола у другій лізі займає друге місце. Кажуть, що влиті певні фінансові ресурси у команду представниками з Харкова. Пане Василю! Невже команда немає зараз жодних перспектив, щоб потрапити у першу лігу?

Василь Ватаманюк:

- Я ж такого не сказав! Все можливо. Але треба реально команду підтримувати фінансово. Влити «енну» кількість гравців, які могли б грати і вирішувати завдання в команді…

- БукІнфо:
- Невже харківські спонсори мають у на Буковині лише свій фінансовий інтерес?

Василь Ватаманюк:

- Як казав один чоловік: «безкоштовний сир буває лише в мишоловці». Якщо вони не прорахували, ніхто свої гроші не вкладе, якщо він від того немає зиску. Я можу за себе сказати. З волейболу я маю одні фінансові збитки, бо я нічого на цьому не заробляю. Щодо футболу, то скажу вам відкрито – команда наша справді може бути в першій лізі і у вищій лізі. Це можливо. Але ще раз кажу – влити ти треба певні кошти і треба щоб керівництво краю мало бажання це питання вирішити.

Микола Харабара:

- Харкову є чим займатися! Нехай вони свій стадіон відновлять.

Василь Ватаманюк:

- Ми маємо всі бажання для того, щоби спорт у нас був набагато ефективнішим, масовим. Щоб забрати дітей з вулиці, тих які сьогодні курять, п’ють, колються. Забрати їх у спортивні зали, на спортивні майданчики. Це основна наша задача. У нас є багато бізнесменів, які заробляють добрі гроші на сьогоднішній день, порадитись з ними…



Записав
Андрій ПОДІЛЬСЬКИЙ, БукІнфо (с)
Фото автора
Категорія: ІНТЕРВ'Ю | Переглядів: 1924 | Додав: buksport | Теги: Буковина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Петро  
0
Треба профінансувати відновлення храму в Львівській області Сокальський район

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024