Головна
 
БукСпорт / www.buksport.cv.uaПт, 26.04.2024, 15:07



| RSS
Головна
Меню сайту

Категорії розділу
Футбол [296]
Все про футбол на Буковині
Футзал [64]
Все про футзал на Буковині
Баскетбол [22]
Баскетбол на Буковині
Волейбол [78]
Волейбол на Буковині
Хокей [51]
Хокей на Буковині
Бокс [8]
Бокс на Буковині
Інші Види [100]
Інші види спорту на Буковині
Туризм [24]
Все про туризм на Буковині
Легка Атлетика [29]
Легка Атлетика на Буковині
Теніс [9]
Все про теніс
Спортивне Орієнтування [21]
Спортивне Орієнтування на Буковині
Стрільба з лука [14]
Стрільба з лука
ІНТЕРВ'Ю [58]
ІНТЕРВ'Ю
Авто-Мото-Спорт [17]
Авто-Мото-Спорт на Буковині

Статистика

Головна » 2009 » Грудень » 16 » Василь Ватаманюк: Остання поразка «Будівельника - Буковини» сталася через зговір наших волейболістів з колишнім тренером Мельничуком
15:38
Василь Ватаманюк: Остання поразка «Будівельника - Буковини» сталася через зговір наших волейболістів з колишнім тренером Мельничуком


16 грудня в офісі обласної організації Партії Регіонів відбулась чергова прес-конференція довірених осіб кандидата у Президенти України Віктора Януковича, серед яких був керівник чернівецького цегельного заводу №3, власник волейбольної команди «Будівельник-Буковина», яка виступає у прем’єр-лізі, Василь Ватаманюк.

Минулими вихідними наша команда зазнала ніщивної поразки  від колективу «ІмпексагроСпорт Черкаси». Нагадаємо, що цей клуб тренує Юрій Мельничук, який минулого сезону привів «будівельників» до здобуття срібних нагород Суперліги, а тепер працює з черкаським колективом . Як виявилося, у цій поразці пан Ватаманюк побачив власні причини, про які він розповів у ексклюзивному коментарі кореспондентові БукІнфо:

- Які, на вашу думку, причини останньої поразки «Будівельника - Буковини»? Не налаштувались хлопці на гру чи тут є інші причини, пов’язані з тим, що у складі нашої команди виступає кілька вихованців тепер вже тренера суперника Юрія Мельничука? Які задачі стоять перед командою у цьому сезоні?

Василь Ватаманюк:

- Коли я підписував контракт з гравцями і головним тренером, там чітко записано, що за підсумками сезону суперліги ми маємо потрапити у четвірку кращих, які розіграють між собою призові місця. На сьогоднішній день ВК «Будівельник - Буковина» йде на третьому місці. При цьому ми маємо в запасі одну гру.

Коли ми програли у неділю другу гру (0:3) Черкасам з командою і тренером у мене відбулася жорстока розмова. Один гравець уже звільнений з клубу, двоє під питанням. Чому? Тому, що вбачаємо певний зговір волейболістів «Будівельника» з колишнім нашим тренером – у нас грає четверо його вихованців, які були з ним із самого спортивного інтернату.

Інший момент. Президент черкаського клубу поставив перед Мельничуком завдання: якщо він не виграє у «Будівельника», то буде звільнений з посади. Судячи з усього, десь на певному етапі наш головний тренер і я, у певній мірі, не зуміли націлити наших гравців, порахувавши, що спокійно можемо обіграти цю команду. Допустилася помилка. Але на помилках вчаться. Ми зробимо висновки.
Зараз ми їдемо у Харків, а потім в Івано-Франківськ. Харків нас на одне очко випереджує, але те завдання, яке ми перед собою ставимо – потрапити у четвірку –виконаємо і будемо боротися.

Олексій МАМЧУК, БукІнфо
Категорія: Волейбол | Переглядів: 1096 | Додав: buksport | Теги: БукСпорт, Мельничук, волейбол, Будівельник - Буковина, Василь Ватаманюк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024